!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
harisport:
Αρα σιγουρα εχει αλλαχτει, ετσι; Μου κανει εντυπωση. Ο ιδιοκτητης δεν το ηξερε καν λεει. Κατα τα αλλα σαν αμαξι, με 100κ χλμ, μαυρα θερμαινομενα, esp, 6500 ειναι καλα; Εχει φθορα στο τιμονι και μικρο σκισιμο στο καθισμα του οδηγου απο μπες βγες.
Κατι ακομη επισης, επειδη δεν θυμαμαι να εχει απαντηθει. Τα θερμαινομενα αξιζουν με την εννοια να ανοιγω καμπριο τον χειμωνα με 10-15 βαθμους ή οταν φοραω μπουφαν δεν θα καταλαβαινω οτι θερμαινουν;
Ευχαριστω πολυ.
kostasmito:
Το αν αξίζει το ξέρεις μόνο εσύ που θα το αγοράσεις και αυτός που στο πουλάει. Τα θερμαινόμενα δεν είναι και πολύ δυνατά, αλλά κάνουν δουλειά. Με μπουφάν δεν έχω οδηγήσει ποτέ, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Veros:
--- Quote from: harisport on September 30, 2018, 12:35:28 PM ---Αρα σιγουρα εχει αλλαχτει, ετσι; Μου κανει εντυπωση. Ο ιδιοκτητης δεν το ηξερε καν λεει. Κατα τα αλλα σαν αμαξι, με 100κ χλμ, μαυρα θερμαινομενα, esp, 6500 ειναι καλα; Εχει φθορα στο τιμονι και μικρο σκισιμο στο καθισμα του οδηγου απο μπες βγες.
Κατι ακομη επισης, επειδη δεν θυμαμαι να εχει απαντηθει. Τα θερμαινομενα αξιζουν με την εννοια να ανοιγω καμπριο τον χειμωνα με 10-15 βαθμους ή οταν φοραω μπουφαν δεν θα καταλαβαινω οτι θερμαινουν;
Ευχαριστω πολυ.
--- End quote ---
Είναι καλή τιμή για το αμάξι πιστεύω επίσης λογική η φθορά στο τιμόνι .
Τα καθίσματα αξίζουν γενικά αλλά . Στους 15-20 βαθμούς με σηκωμένα παράθυρα καθίσματα και καλοριφέρ είσαι άνετος χώρις μπουφάν.
Είναι πάρα πολύ ευχάριστη αίσθηση όταν μπαίνεις σε ένα κρύο αμάξι τον χειμώνα και μέσα σε 10'' έχει κάψει το κάθισμα .
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
harisport:
Δηλαδη απο απορια και μονο, σηκωμενα τζαμια, καλοριφερ, θερμαινομενα και μπουφαν, μεχρι ποσο χαμηλη θερμοκρασια οδηγας καμπριο; :???:
Gas21:
Με σκούφο ή χωρίς ;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version