!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (839/1050) > >>

mx5silver:
για τα χιλιομετρα κρατα μια επιφυλαξη....
κατα τα αλλα ωραιο φαινεται εκτος απο το καθισμα του οδηγου που φαινεται ταλαιπωρημενο...
(εδω κολλαει η επιφυλαξη για τα χιλιομετρα....)

Roadsterfanboy:

--- Quote from: sias18021969 on September 17, 2018, 07:40:29 PM ---https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/14842463/
Kαλησπερα περα για περα!! Μιας κ ειμαι αρκετα κοντα να εκπληρωσω μια καψουρα χρονων, εχει καποιος καμια εικονα απο αυτο το μαυρο ομορφουλι που ειναι παρκαρισμενο σε γνωστη μαντρα της Πατρας??? μια πρωτη ματια που του εριξα, η εικονα ειναι αρκετα ενθαρυντικη δεδομενης κ του ποσου που απαιτειται αλλα πασα γνωμη κ συμβουλη, ευπροσδεκτη.... ;D ;D ;D ;D

--- End quote ---
προσοχη γιατι κυκλοφορει στην πατρα ενα μαυρο nc high edition με σουρωτηρι κουκουλα! δεν ξερω αν ειναι αυτο το συγκεκριμενο, παντως το ελεγαν στην αντιπροσωπια οταν ειχα παει να τσεκαρω το δικο μου...  :llol:

sias18021969:
Eυχαριστω πολυ παλληκαρια!! Το καθισμα δειχνει πιο ταλαιπωρο στη φωτο παρα στην πραγματικοτητα.... Εννοειται οτι θα περασει ιερα Εξεταση απο φαναρα κ μηχανικο κ η παραμικρη αμφιβολια θα το στειλει στο χοντροντουλαπο της ιστοριας :hello: :hello: :hello: θα
ενημερωσω για νεωτερα απο βδομαδα! :) :) :)

harisport:
Για το συγκεκριμενο ειχα παρει τηλ, μιας και ειμαι απο Αθηνα. Ο μαντρας μου πε οτι το αμαξι εξωτερικα εχει γρατζουνιες γενικα. Απο φωτο νομιζω φαινεται στις τελευταιες, οτι στο πισω φτερο συνοδηγου, εχει χαρακια. Κατι ακομα που εχω παρατηρησει και μου παν. Αν δεις στις αγγελιες, πολλοι βαζουν δερματινα ή επισκευαζουν στην connolly. Μου παν να προσεχω γιατι ειδικα σε μαντρες, φτιαχνουν τιμονι και λεβιε για να φαινονται καινουργια και κατεβαζουν χλμ. Το συγκεκριμενο φαινεται να εχει ψιλο-ταλαιπωρημενα καθισματα και κυριολεκτικα καινουργιο τιμονι. Βασικα δεν παραειναι καινουργιο το τιμονι βρε παιδια; Φαινεται ακομα το μαλακο δερμα πανω. Εννοω οτι ειναι δυσαναλλογη η φθορα τιμονιου, λεβιε και καθισματων. Δηλαδη αν με ρωταγαν, θα ελεγα τιμονι με ουτε 50κ χλμ, λεβιες με 100++ κ χλμ και καθισματα με απροσεκτο οδηγο, τουλαχιστον 100κ χλμ.
Ολα αυτα βεβαια ειναι υποθεσεις, απλα λεμε. Επισης ασ εκατω τα μαυρακια, μαυρο ψαχνω και εγω  :yeah:

sias18021969:

--- Quote from: harisport on September 18, 2018, 12:03:38 PM ---Για το συγκεκριμενο ειχα παρει τηλ, μιας και ειμαι απο Αθηνα. Ο μαντρας μου πε οτι το αμαξι εξωτερικα εχει γρατζουνιες γενικα. Απο φωτο νομιζω φαινεται στις τελευταιες, οτι στο πισω φτερο συνοδηγου, εχει χαρακια. Κατι ακομα που εχω παρατηρησει και μου παν. Αν δεις στις αγγελιες, πολλοι βαζουν δερματινα ή επισκευαζουν στην connolly. Μου παν να προσεχω γιατι ειδικα σε μαντρες, φτιαχνουν τιμονι και λεβιε για να φαινονται καινουργια και κατεβαζουν χλμ. Το συγκεκριμενο φαινεται να εχει ψιλο-ταλαιπωρημενα καθισματα και κυριολεκτικα καινουργιο τιμονι. Βασικα δεν παραειναι καινουργιο το τιμονι βρε παιδια; Φαινεται ακομα το μαλακο δερμα πανω. Εννοω οτι ειναι δυσαναλλογη η φθορα τιμονιου, λεβιε και καθισματων. Δηλαδη αν με ρωταγαν, θα ελεγα τιμονι με ουτε 50κ χλμ, λεβιες με 100++ κ χλμ και καθισματα με απροσεκτο οδηγο, τουλαχιστον 100κ χλμ.
Ολα αυτα βεβαια ειναι υποθεσεις, απλα λεμε. Επισης ασ εκατω τα μαυρακια, μαυρο ψαχνω και εγω  :yeah:

--- End quote ---
κοιτα, απο κοντα η πρωτη ματια που εριξα μου εδειξε μαλλον ομοιομορφη φθορα σε τιμονι κ καθισμα κ ξερω απο φιλο με 308 ccκ θερμαινομενα οτι το δερμα κανει αυτε τις χαρακιες οταν θερμαινεται κ τεντωνει απ το βαρος του σωματος. οπως κ να χει ο ελεγχος θα ναι λεπτομερης!!! :-[ :-[ :-[

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version