!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Sakis:
--- Quote from: Nikos_d on August 29, 2018, 07:46:47 PM ---Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ανέβηκα Θεσσαλονίκη και άνετα πήγαινα μέχρι Αλεξανδρούπολη, δεν ήθελα να σταματήσω να οδηγαω. Το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση και δεν θέλει τίποτα. Πήρα ένα μαύρο με μπορντο δερμάτινα αν είδατε την αγγελία.
Προσοχή στα πατάκια. Γλιστράνε μέσα και δεν πατιέται καλά ο συμπλεκτης. Αυτό ήταν, το κατάλαβα όταν μπήκα να οδηγήσω. Πολύ νεύρο και τσαντίλα το αμάξι 😁
--- End quote ---
Ωραίος καλόστριφτο, αντε ελα και σε καμιά συνάντηση να σε γνωρίσουμε και από κοντά :hello:
panos2171:
--- Quote from: Nikos_d on August 29, 2018, 07:46:47 PM ---Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ανέβηκα Θεσσαλονίκη και άνετα πήγαινα μέχρι Αλεξανδρούπολη, δεν ήθελα να σταματήσω να οδηγαω. Το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση και δεν θέλει τίποτα. Πήρα ένα μαύρο με μπορντο δερμάτινα αν είδατε την αγγελία.
Προσοχή στα πατάκια. Γλιστράνε μέσα και δεν πατιέται καλά ο συμπλεκτης. Αυτό ήταν, το κατάλαβα όταν μπήκα να οδηγήσω. Πολύ νεύρο και τσαντίλα το αμάξι 😁
--- End quote ---
Kαλορίζικο!! Πες μου ότι κατά τις 5 το απόγευμα εσύ ήσουν στην Ε.Ο πριν την Κατερίνη. :llol:
topetwrx:
Αυτά είναι!! ;) Καλοτάξιδο και να το χαρείς όσο δεν πάει!!
Nikos_d:
--- Quote from: panos2171 on August 29, 2018, 11:18:28 PM ---
--- End quote ---
Kαλορίζικο!! Πες μου ότι κατά τις 5 το απόγευμα εσύ ήσουν στην Ε.Ο πριν την Κατερίνη. :llol:
--- End quote ---
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ναι εκεινη την ώρα κάπου εκεί λογικά βρισκόμουν αν υπολογίσω ότι 6 και κάτι ήμουν Θεσσαλονίκη :)
Κοίτα να δεις...χαχ
panos2171:
Λογικά εσύ είσαι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version