!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (820/1050) > >>

Nikos_d:

--- Quote from: SteliosR on August 25, 2018, 11:11:52 PM ---Το έκανε κάθε φορά που έβαζες πρώτη? Το κανει καμια φορά οταν εχεις ψηλό ρελαντι, θα το εξηγήσουν καλύτερα οι πιο γνωστές. Σαν να ειναι ασυγχρονίστο μερικές φορες. Αν το κανει συνεχεια ομως δεν ακούγεται θετικό. .

--- End quote ---

Δεν το οδηγησα εγω, ημουν συνοδηγος αλλα ενιωθες ενα "γκντουπ" οταν κουμπωνε 1η 2α. Τη Δευτέρα θα το πάω σε ένα συνεργείο στο Περιστερι (Λευκαδιτης) να το τσεκαρει αυτο το αμαξι γτ ηταν πραγματικά σε καλη κατασταση αλλα αυτό με το κιβώτιο με ανησυχεί λίγο.

SteliosR:
Γενικα δεν εχει ακουστεί κατι για κιβώτια. . .αν εχει θεμα σιγουρα ο Λευκαδιτης θα το δει.

topetwrx:

--- Quote from: SteliosR on August 25, 2018, 11:11:52 PM ---Το έκανε κάθε φορά που έβαζες πρώτη? Το κανει καμια φορά οταν εχεις ψηλό ρελαντι, θα το εξηγήσουν καλύτερα οι πιο γνωστές. Σαν να ειναι ασυγχρονίστο μερικές φορες. Αν το κανει συνεχεια ομως δεν ακούγεται θετικό. .

--- End quote ---
Το δικό μου όπως και φίλου που έχει ίδιο αυτοκίνητο, κάνουν αυτό το πολύ μικρό-ανεπαίσθητο γκουπ όταν βάζουμε 1η με πατημένο τον συμπλέκτη και δίνει την αίσθηση ότι δεν απομονώνει εντελώς. Με λίγα κάνει  όπως κάνουν οι μοτοσυκλέτες που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω. Και τα δύο είναι με μπλοκέ, το οποίο τάχα από ότι μου είπε κάποιος ευθύνεται για αυτό, αν και δεν μπορώ να το καταλάβω. Σαν αίσθηση μου αρέσει γιατί μου θυμίζει την μηχανή μου, αλλά δεν ξέρω πόσο φυσιολογικό είναι. Δεν με προβληματίζει πάντως για να πω την αλήθεια!

Liakos:
Στο ρελαντι? Περιεργο μου ακουγεται.  :????:

SteliosR:
πολυ χαζο αλλα τσεκαρε το πατακι αν πιανει χωρο και δεν αποσυμπλεκει 100%. Το μπλόκε δεν εχει καμια σημασια.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version