!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
MaKiS_:
Θα το καταλάβεις μόνο απο την επιγραφή "mp3" στην πηγή - αυτός είναι ο πιο γρήγορος κ εύκολος τρόπος, και μπορείς να το δεις ακόμα κ απο φωτογραφίες εσωτερικού στις αγγελίες.
Τα πρώτα mini fl εισήχθησαν στην Ελλάδα τον 9/2007
spoumi:
Από του '08 και μετά αν δεν κάνω λάθος.
Μπορείς να το διαπιστώσεις κοιτάζοντας αν το κάθισμα ρυθμίζεται καθ'ύψος ή όχι.
tala:
--- Quote from: spoumi on August 02, 2018, 10:33:27 AM ---Από του '08 και μετά αν δεν κάνω λάθος.
Μπορείς να το διαπιστώσεις κοιτάζοντας αν το κάθισμα ρυθμίζεται καθ'ύψος ή όχι.
--- End quote ---
Καλώς σας βρήκα spoumi!
Σε ευχαριστώ πολύ, θα το έχω στα υπόψιν.
Gas21:
Μην αρχισεις να απορρίπτεις MX5 με βαση το αν ειναι mini fl ,ή οχι.Οι διαφορες ειναι γελοίες.Μην ξεχνας μιλαμε για αυτοκινητα δεκαετίας. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να προσέξεις και να βάλεις πιο πάνω σε προτεραιότητα απο αυτά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tala:
--- Quote from: Gas21 on August 02, 2018, 01:31:25 PM ---Μην αρχισεις να απορρίπτεις MX5 με βαση το αν ειναι mini fl ,ή οχι.Οι διαφορες ειναι γελοίες.Μην ξεχνας μιλαμε για αυτοκινητα δεκαετίας. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να προσέξεις και να βάλεις πιο πάνω σε προτεραιότητα απο αυτά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Δεν διαφωνώ καθόλου, αν βρεθεί και αυτοκίνητο και πρώτης φουρνιάς που να αξίζει την αγορά του για αυτό που θέλω θα προχωρήσω! :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version