!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (813/1050) > >>

gmat:
Πουλήθηκε όταν ήταν πρώτο χέρι κ τώρα σχετικά νωτιε το πουλάει κ ο δεύτερος. Κουκούλα από βινύλιο. Πλαστικό τιμόνι και ΜΆΛΛΟΝ  χωρίς air condition που απλά μπήκαν ζάντες και δερμάτινο... Εγώ το ξαναματαλεω με 5-60χιλ. Κελεπούρι δε θα πάρετε... Φίλος πούλησε νβφλ 4500 του 04 και είχε κ 160000 χλμ 3 χέρι αλλά προσεγμένο...

Liakos:
Base χωριϛ AC.

tala:
Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Θανάσης νέο μέλος σε αναζήτηση nc 1.8 για αγορά.
Παιδιά αν και έχω αφιερώσει ώρες στο forum, προσπαθώ να βρω τις διαφορές μεταξύ των 1ων NC παραγωγής και ενός ελαφριού facelift (όχι το επίσημο κανονικό του 09) και δεν τα καταφέρνω επιτυχημένα. Ισχύει αυτό που έχω ακούσει περί κάποιων αλλαγών στο αυτοκίνητο, και αν ναι, πιο συγκεκριμένα ποιες είναι οι διαφορές?
Η ημερομηνία της άδειας κυκλοφορίας διαφέρει από αυτήν παραγωγής και δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο θεωρώ αλλά ούτε εκεί γνωρίζω συγκεκριμένα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

MaKiS_:
Θανάση αναφέρεσαι στο λεγόμενο mini fl (το δικό μου τυχαίνει να ειναι τέτοιο).
Οι διαφορές εντοπίζονται:
1) Στο ρυθμιζόμενα καθ'ύψος καθίσματα
2) Στη δυνατότητα της πηγής να αναπαράγει mp3
3) Σε ενισχυμένα σωθικά μοτέρ (πρόκειται για ανεπίσημη πληροφορία, κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτό ισχύει μόνο στο 2.0, κάποιοι πως δεν ισχύει καθόλου..)

tala:

--- Quote from: MaKiS_ on August 02, 2018, 07:41:11 AM ---Θανάση αναφέρεσαι στο λεγόμενο mini fl (το δικό μου τυχαίνει να ειναι τέτοιο).
Οι διαφορές εντοπίζονται:
1) Στο ρυθμιζόμενα καθ'ύψος καθίσματα
2) Στη δυνατότητα της πηγής να αναπαράγει mp3
3) Σε ενισχυμένα σωθικά μοτέρ (πρόκειται για ανεπίσημη πληροφορία, κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτό ισχύει μόνο στο 2.0, κάποιοι πως δεν ισχύει καθόλου..)

--- End quote ---
Καλημέρα Μάκη ! Σε ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες. Πως μπορώ να γνωρίζω αν ένα αυτοκίνητο είναι χωρίς να μπω μέσα και να το διαπιστώσω ?
Από ποια χρονολογία και μετά έγιναν παραγωγή και κυκλοφόρησαν γνωρίζεις?
Σε ευχαριστώ και πάλι!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version