!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Alex:
Σε 9 χρόνια, το αμάξι πέρασε σε γκαράζ μόνο 2 μήνες.
Όπως καταλαβαίνεις έχει φάει από ψιλόβροχο μέχρι κατακλυσμούς αρκετές φορές.
Σταγόνα δεν έχει πάρει.
Μόνο μια φορά πήρε νερό που βούλωσε η πίσω δεξιά υδρορροή, με απλό καθάρισμα δεν ξαναβούλωσε
Dasimo:
Το δικό μου αμάξι είναι του 07, το έχω πλύνει σε καταρράκτη στην κυριολεξία.....έχω βρεθεί σε τυφώνα μέσα.....δεν έχει πάρει ούτε σταγόνα. Αντίθετα τα κλειστά μου αυτοκίνητα και μάλιστα το ένα είναι BMW του 2017 είναι αδύνατο να πλυθούν χωρίς να μπουν σταγόνες στο εσωτερικό. Πάρε λοιπόν το αμάξι που σε απασχολεί , πήγαινε σε ένα πλυντήριο από αυτά που ρίχνουν νερό με το τουλούμι και δοκίμασε το. Αν παίρνει νερό , τρία σενάρια. Σενάριο 1παιρνει νερό από το γνωστό ζήτημα των υαλοκαθαριστήρων , σενάριο δυο βουλωμένες υδρορροές , σενάριο 3 τσιμούχες. Μην σε ανησυχεί όμως το ανοικτό της υπόθεσης το ΜΧ5 είναι πραγματικά σαν κλειστό αμάξι, ακόμη και σε επίπεδο μόνωσης θερμότητας κρύου η και θορύβου. Η εργοστασιακή οροφή είναι πραγματικά κορυφαίας ποιότητας αν έχει συντηρηθεί όπως προβλέπεται , τουλάχιστον .
Sent from my iPad using Tapatalk
panos2171:
Δε βρίσκω τον λόγο τέτοιου ελέγχου καθώς αν μπάζει από κάποιο τέτοιο σημείο σίγουρα δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Είναι κάτι που συμβαίνει και επιλύνεται.
Dasimo:
Σαφέστατα , αλλά καλό είναι να ξέρεις από πριν που χολαινει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Roadsterfanboy:
και τι κοστος δηλαδη εχει ο καθαρισμος των υδρορωων κλπ; επαναλαμβανω, θα χρειαστει να αλλαξω υφασμα, χρειαζομαι εναν μεντορα... βλεπω να μου πιανουν τον κ@λο... :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version