!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (805/1050) > >>

gmat:
Σούπερ αν είναι οκ το αμάξι με 6000 μόνο τα δεσίματα. Το esp και άλλα πολλά με το μπλοκ είναι σούπερ η τιμή... Απλά καλό έλεγχο γτ ξαφνικά όλοι εξωτερικό φεύγουν

Roadsterfanboy:
Κατι ακομα, σε περιπτωση αγορας εστω οτι πας στην αντιπροσωπια και τσεκαρουν τα βασικα, μπορουν να κανουν ελενχο στην κουκουλα λουκια κλπ; ενα παλικαρι που μιλησα στο τηλ μ ειπε την πρωτη φορα που αγορασε το αυτοκινητο ειχε τρακαρει και στοκαριστει εσωτερικα με αποτελεσμα να του γυρναει τα νερα μεσα! παιζει τιποτα τετοιο;

panos2171:
Αν η πινακίδα είναι ΖΑΖ- ΧΧΧΧ πολύ πιθανό να είναι φίλου που το είχε φέρει από Ζάκυνθο και το είχε κρατήσει ελάχιστα. Θα μπορούσα δηλαδή να μάθω πόσα χιλιόμετρα είχε όταν το έδωσε. ;) Όσο για την αναχώρηση για εξωτερικό την έβλεπα κι εγώ σε κάμποσα όταν έψαχνα.   :angel:

Roadsterfanboy:

--- Quote from: panos2171 on July 24, 2018, 09:45:35 PM ---Αν η πινακίδα είναι ΖΑΖ- ΧΧΧΧ πολύ πιθανό να είναι φίλου που το είχε φέρει από Ζάκυνθο και το είχε κρατήσει ελάχιστα. Θα μπορούσα δηλαδή να μάθω πόσα χιλιόμετρα είχε όταν το έδωσε. ;) Όσο για την αναχώρηση για εξωτερικό την έβλεπα κι εγώ σε κάμποσα όταν έψαχνα.   :angel:

--- End quote ---

οχι, οχι σε γενικα πλαισια μιλαω... στην αντιπροσωπια ας πουμε αμα παω ενα σοφτ τοπ μπορει να μου πει τι παιζει με την αποβολη του νερου; οπως και αν λεγεται αυτο;  :P Μην παρω αμαξι και μου βγει βαρκα..  :llol:

panos2171:
Υπάρχουν υδρορροές στα πλάγια και ένα λούκι στο πίσω μέρος, εκεί που τελειώνει η κουκούλα και ''μπαίνει'' στο αμάξωμα. Ο μόνος έλεγχος που μπορούνε να κάνουν είναι να ρίξουν νερό και να δούνε αν τρέχει νερό από τις υδρορροές κάτι που δεν είναι και τόσο αντικειμενικό γιατί πολύ απλά μπορεί να είναι βουλωμένες ειδάλλως βάζουν ένα σύρμα και βλέπουν αν βγαίνει κάτω από το αυτοκίνητο. Το αν είναι σπασμένο το πίσω λούκι (rain rail) επίσης δεν είναι κάτι ευκρινές ούτε μπορείς να το τσεκάρεις με ακρίβεια οπότε να πας στην αντιπροσωπία και να μπουγελώνουν το αυτοκίνητο είναι λίγο κάπως  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version