!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (797/1050) > >>

topetwrx:

--- Quote from: lamprosg on July 05, 2018, 08:15:11 AM ---Το κακό είναι πως θέλει λάστιχα και πρέπει να υπολογίζω 400+ απο ότι το έψαξα με τις ζάντες που φοράει.Αν ήταν έτοιμο στα 7μιση θα ήταν τέλειο.

--- End quote ---

Τόσο φαγωμένα είναι; Και το δικό μου ακόμη έχει τα λάστιχα του 2007, YOKOHAMA ADVAN και μια χαρά είναι, αν εξαιρέσεις ότι ίσως έχουν σκληρύνει λίγο. Δες το και σαν ευκαιρία να μάθεις το αυτοκίνητο χωρίς να λυπάσαι τα καινούρια λάστιχα. Επίσης μπορείς να βρεις φθηνό καινούριο λάστιχο με καλές προδιαγραφές-κριτικές ακόμη και με λιγότερα από 200 ευρώ. Έβαλα στο avensis του πατέρα μου. Ακόμη και επώνυμα μπορείς να βρεις με λιγότερα νομίζω. Δεν θα κολλούσα στα λάστιχα για ένα προσεγμένο αυτοκίνητο σαν το παραπάνω και ειδικά με VSC.

Alex:
Ρε παιδιά, αλήθεια, ένα μέτρο.

Ένα άριστο μεταχειρισμένο δεν σε αποτρέπει να το αγοράσεις αν θέλει λάστιχα. Είναι που είναι λαχείο το μεταχειρισμένο, κράτα μια κόκκινη γραμμή με απαιτήσεις στο μυαλό σου...Θες να έχει κάνει full service+λάστιχα+φουλαρισμένο βενζίνη+2ήμερο στη Μονεμβασιά; Αν είναι άριστο μη κολλάς. Ευκαιρία να του βάλεις μια καλή λαστιχάρα!

Αν όχι, βάλε barum με 300 ευρώ (αν έχουν τόσο ακόμη).
Με κάτω από 200 δεν θα βάλεις ποτέ καλό λάστιχο, μη τρελαθούμε κιόλας. Για κάποιο λόγο πρέπει να είναι φτηνό ένα λάστιχο και αυτός ο λόγος είναι η απόδοσή του. Στο λάστιχο μην κάνεις οικονομία, από πείρα στο λέω. Ούτε στην ευθυγράμμιση. Κάνε 3 ευθυγραμμίσεις να δοκιμάσεις πως αλλάζει κυριολεκτικά το αυτοκίνητο και κράτα όποια σαρέσει :) :)

Το γκρι είναι ωραίο, αν δεν το είδες από κοντά, πάνε με κάποιον που χει ήδη μξ να σου πει τη γνώμη του

Alex

Stelios27:
Λογω δουλειας δεν εχω παρακολουθησει εκτενως τα παραπανω αλλα αδελφε αν θες την αποψη μου μιας και αγορασα ΜΧ NC πριν κανα μηνα ,βρες ενα αμαξι καλο μηχανικα και σαν σασι(ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΛΙΜΠΡΑ πχ με πληρες ιστορικο ,γνωρισε τον ανρθωπο που το δινει να το ψυχολογησεις κανε και καμια δυο ερωτησουλες παγιδα ,μιλα με τον ασφαλιστη σου και ελεξε το σε καποιον μηχανικο που εμπιστευεσαι .Τα λαστιχα ειναι πολυ χαζο σκεπτικο να κολας αργα η γρηγορα θα αλλαξεις .Εγω πηρα αμαξι με Kormoran Λαστιχα της πλακας τα λιωνω και εν συνεχεια θα μπουνε καλα ...

Φιλικη Συμβουλη: TRUST YOUR GUT !!! Το αυτοκινητο αυτο ειναι αγχολυτικο και πανεμορφο σε ολα του θα το ερωτευτεις !!! Ευχομαι οτι καλυτερο .

lamprosg:
Αυριο ο τελικος ελεγχος απο φιλο πραγματογνωμονα σε δικο του συνεργειο. Θα το σηκωσει να κοιταξει και ψαλιδια τυχον διαροες μεχρι και πιεση μοτερ για να ειμαστε σιγουροι και αν ειναι ολα καλα Τριτη παμε για μεταβιβαση. Cross fingers!

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Alex:
Περιμένουμε feedback!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version