!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (795/1050) > >>

Gas21:

--- Quote from: SteliosR on July 04, 2018, 02:47:33 PM ---Την τελευταια φορα που κοιταζα ενα S2000 απο Ιωαννινα, συμφωνησα την τιμη απο το τηλεφωνο. Ζητησα και ελαβα 50(χωρις υπερβολη) φωτογραφιες. Και η συμφωνια μας ηταν κατεβαζεις το αυτοκινητο Αθηνα, το ελέγχω, και αν ειναι οπως τα λες το αγοραζω.

Αν οχι φευγεις και το κοστος δικο σου. Αν σου κανει το αμαξι που βλεπεις, παρε τον ιδιοκτητη και προτεινε κατι παρομοιο. Θα καταλαβεις πολλα απο την αντιδραση.

--- End quote ---

Καλά δεν είναι λογική αυτή.Προσωπικά ποτέ δε θα πήγαινα.Κανονικά ο ενδιαφερόμενος πηγαίνει.
Μπες στη θεση του πωλητή , πώς ξέρεις ποιος είναι ο υποψήφιος αγοραστής και πόσο πραγματικά ενδιαφέρεται ;
Μπορει απο κοντά να  μη του άρεσε η αράχνη στο χρώμα ή οτιδήποτε "χαζό" και να σου ρίξει άκυρο πολύ απλά επειδή έτσι  γουσταρει.
Εδω στέλνεις αντικαταβολή πράγματα μικρής αξίας και ο αλλος  σου στελνει μηνυμα "φιλαρακι αστο αλλαξα γνωμη,ποναει ο κωλος μου , βαριέμαι να πάω , βρήκα άλλο τελικά" και τρως το άκυρο  ετσι απλά .

Alex:
Η διαφορά στους προφυλακτήρες είναι ρουτίνα στα 32S (γκρι nc).

S2000 από Γιάννενα, πες μου ότι λες για ένα μαύρο με lambo doors...

SteliosR:
.
[/quote]

Καλά δεν είναι λογική αυτή.Προσωπικά ποτέ δε θα πήγαινα.Κανονικά ο ενδιαφερόμενος πηγαίνει.
Μπες στη θεση του πωλητή , πώς ξέρεις ποιος είναι ο υποψήφιος αγοραστής και πόσο πραγματικά ενδιαφέρεται ;
Μπορει απο κοντά να  μη του άρεσε η αράχνη στο χρώμα ή οτιδήποτε "χαζό" και να σου ρίξει άκυρο πολύ απλά επειδή έτσι  γουσταρει.
Εδω στέλνεις αντικαταβολή πράγματα μικρής αξίας και ο αλλος  σου στελνει μηνυμα "φιλαρακι αστο αλλαξα γνωμη,ποναει ο κωλος μου , βαριέμαι να πάω , βρήκα άλλο τελικά" και τρως το άκυρο  ετσι απλά .
[/quote]

Ξεχασα να ανφερω πως θα του εβαζα και 1000 ευρω προκαταβολη. Ηταν μια ειλικρινη συμφωνια μεταξυ κυριων με καποιο ρισκο. Αλλα ειχαμε μιλησει και καμια 30ρια φορες στο τηλεφωνο.

SteliosR:

--- Quote from: Alex on July 04, 2018, 04:34:07 PM ---
S2000 από Γιάννενα, πες μου ότι λες για ένα μαύρο με lambo doors...

--- End quote ---

Οχι ενα 2005 Moonrock grey με μπεζ εσωτερικο.

panos2171:
Θυμάμαι περίπτωση φίλου που τον πήρε ενδιαφερόμενος και του ζήτησε να του πάει το αυτοκίνητο να το δει. Μιλάμε για απόσταση από τη μια άκρη της Θεσσαλονίκης στην άλλη. Φυσικά τον έγραψε μέχρι εκεί που δεν πάει. Όπως ειπώθηκε δεν έχει λογική αυτό το πράγμα. Αλλά άμα μπαίνουν τετραψηφιες προκαταβολες και ξέρω τι πουλάω και είμαι ξεκάθαρος νομίζω ότι δε θα το σκεφτόμουν και πολύ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version