!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
SteliosR:
Λαμπρο δεν σε γνωριζω φιλε, φιλικα θα τοποθετηθω.
Ειπες πιο πανω "Δεν ειναι πως μου περισευουν και φοβαμαι μην πεσω σε φολα" και τωρα κοιτας ενα αμαξι, αρκετα ταλαιπωρημενο, μακρυα που δεν μπορεις να δεις, ουτε αυτο ουτε και τον ιδιοκτητη, και σε μια τιμη που δεν θα την σχολιασω.
Σιγουρα εσυ επιλεγεις και τι θα δεις, και τι θα αγορασεις, αλλα απο ολα οσα πουλιονται εσυ νιωθεις καλα με αυτο που βλεπεις?
Veros:
Θα συμφωνήσω . Ένα nc στην τιμή ενός nbfl είναι ύποπτο.
Μπορεί βέβαια ο άνθρωπος να έχει ανάγκη ή να μην μπορεί να το πουλήσει λόγο αποστασης.
Επίσης νομίζω ότι έχω ξαναδεί αυτό το αμάξι σε αγγελία πρόσφατα . Αν θες ρώτησε τον ποτε το πήρε .
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panos2171:
Το βλέπω πολύ καιρό σε αγγελία. Δε φαίνεται καθόλου προσεγμένο, επίσης έχω την εντύπωση ότι υπάρχει διαφορετική απόχρωση στον προφυλακτήρα.
Αν είναι να πάρεις μια σαβούρα και για να το φτάσεις σε μια αξιοπρεπή κατάσταση θα δώσεις όσο ένα καλό συντηρημένο καταλαβαίνεις ότι μάλλον δεν αξίζει.
Αν δε κάνω λάθος δύο μέλη του φόρουμ είναι προς τα εκεί οπότε ίσως μπορούσαν να το ρίξουν μια ματιά και να σου πουνε αν αξίζεις να πας να το δεις (που δε νομίζω).
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
lamprosg:
Σκέφτηκα και εγώ το θέμα της απόστασης και το πόσο δύσκολο είναι να πουληθεί ένα όχημα στην επαρχία. Απο την άλλη η τιμή δεν είναι σωστή καθόλου και είναι σε αγγελία πολύ καιρό.Γι αυτό ρώτησα μήπως κανείς το γνωρίζει γιατί δεν είναι καθόλου "σωστή η τιμή".
Σε αυτό είναι σωστή ή μπορεί να πέσει και άλλο?Ρωτάω γιατί δεν τα γνωρίζω καλά τα niseko.Μην του κάνω παζάρια και με κράξει... ;)
https://www.car.gr/14148058-mazda-mx-5-niseko
SteliosR:
Την τελευταια φορα που κοιταζα ενα S2000 απο Ιωαννινα, συμφωνησα την τιμη απο το τηλεφωνο. Ζητησα και ελαβα 50(χωρις υπερβολη) φωτογραφιες. Και η συμφωνια μας ηταν κατεβαζεις το αυτοκινητο Αθηνα, το ελέγχω, και αν ειναι οπως τα λες το αγοραζω.
Αν οχι φευγεις και το κοστος δικο σου. Αν σου κανει το αμαξι που βλεπεις, παρε τον ιδιοκτητη και προτεινε κατι παρομοιο. Θα καταλαβεις πολλα απο την αντιδραση.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version