!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (793/1050) > >>

lamprosg:
Εχετε ακούσει κάτι για τις εταιρείες που καλείς και βλέπουν το αμάξι και σου λένε που έχει πρόβλημα και τι χρειάζεται? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον τρόπο σε περίπτωση που αποφασίσω να αγοράσω κάποιο, για το πως θα το έλεγχα...

steve:

--- Quote from: lamprosg on July 03, 2018, 06:24:06 PM ---Εχετε ακούσει κάτι για τις εταιρείες που καλείς και βλέπουν το αμάξι και σου λένε που έχει πρόβλημα και τι χρειάζεται? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον τρόπο σε περίπτωση που αποφασίσω να αγοράσω κάποιο, για το πως θα το έλεγχα...

--- End quote ---
ναι,έχουν γραφεί ήδη γνώμες και με λίγη αναζήτηση θα τα βρεις!
 μπορείς επίσης απλά να πας το αμάξι σε ένα εξουσιοδοτημένο της μάζντα να το δει και να σου πει και το ιστορικό του και τι θα χρειαστεί. εγώ έτσι έκανα,απλά,ασφαλώς και οικονομικά!

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Alex:

--- Quote from: luigid on July 03, 2018, 05:35:44 PM ---
--- Quote from: Veros on July 03, 2018, 03:07:27 PM ---......Θερμοστάτη βγάζουν από 100-140 Χιλ χλμ ......

--- End quote ---

Ουτε καν Αλεξανδρε.Το πρωτο μου το πηρα με 57000,ειχε ηδη ανοιχτο θερμοστατη.Το δευτερο με 76000,ηδη με ανοιχτο θερμοστατη.
Το συγκεκριμενο προβλημα ηταν προφανως αστοχια του εξαρτηματος,της παρτιδας του ανταλλακτικου,οπως θες πεστο και δεν εχει να κανει με τα χιλιομετρα,συνεβαινε στα πρωτα,κατασκευης 05-06.

Το προβλημα αυτο ειναι κατι απλο και οικονομικο πλεον

--- End quote ---
Δεν επηρεάζει η ημερομηνία κατασκευής.
Βγάζουν τα περισσότερα θερμοστάτη

gmat:
Στα θέματα  που θα δεις να είναι κ η κλειδαριά οδηγού χαλάει και αν έχει βουλβμενες υδρορροές...

lamprosg:
Παιδιά αυτό το αμάξι το γνωρίζει κανείς? Είναι πολύ φτηνό.Τα γράφει λίγο μπερδεμένα βέβαια στα service αλλά λόγω τιμής σε παίρνει να κάνεις και μαζέματα 1000€.Το θέμα είναι πως είναι δύσκολο να πάει κάποιος να το δει στην Ξάνθη.

https://www.car.gr/10998930-mazda-mx-5-nc-1-8

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version