!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Veros:
Θερμοστάτη βγάζουν από 100-140 Χιλ χλμ .
Κατά τα άλλα μόνο αναλώσιμα νομίζω .
Λάστιχα, αμορτισέρ, λάδια, φίλτρα, βαλβολινες, μπουζί, τακάκια, δίσκοι, ιμάντες, και τροχαλίες .
Μετά τις 100 επίσης συνιστάται ακουστικός έλεγχος για το εάν θέλει ρυθμισμα στις βαλβίδες . (Δεν ξέρω αν κάποιος το έχει κάνει )
Δεν ξέρω επίσης κανένα με στοκ nc να έμεινε από δισκοπλατο (δεν ξέρω εγώ προσωπικά αλλά φαντάζομαι κάποιος κάπου θα έμεινε ) .
Επίσης έχω δει nc 1.8 με 200.000 χιλιόμετρα χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα χωρίς να έχει αλλάξει κάτι περίεργο .
Από την άλλη υποτίθεται ότι χαλάνε οι μπιελες τους εύκολα . Ελπίζω να μην το ανακαλύψουμε αυτό ποτέ .
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gas21:
Εγω ακόμα ψάχνω ποστ με προβλημα λόγω μπιελών/πιστονιών παντως.
Τα κουζινέτα των μπιελών είναι που πονάνε τις περισσότερες φορές που ενα NC παθαίνει κάτι μοτερικό.
Αμα δεν κοιτάμε συχνά τη στάθμη λαδιού,περιμένουμε για την επόμενη αλλαγή λαδιών στα 15 ή 20Κ γιατί πάμε by the book
και για τον Α ή Β λόγο τ αμαξι καίει λάδι , γίνονται πιλάφι τα δυσμοιρα.
SteliosR:
Η αληθεια ειναι πως για Ν/Α NC στοκ, δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο. Και αν εχει αναφερθει σιγουρα ειναι η εξαιρεση απο την οποια σε απομακρυνει ενας σωστος ιδιοκτητης.
Βασικα το θεμα εδω για τα στοκ NC δεν ειναι αν ειναι αξιοπιστα, γιατι ειναι. Το θεμα ειναι αν πιθανος αγοραστης μπορει να ζησει με αυτη την αμφιβολια. Αν δεν μπορει υπαρχουν ωραιοτατα ND!!! Περι ορεξεως....!
luigid:
--- Quote from: Veros on July 03, 2018, 03:07:27 PM ---......Θερμοστάτη βγάζουν από 100-140 Χιλ χλμ ......
--- End quote ---
Ουτε καν Αλεξανδρε.Το πρωτο μου το πηρα με 57000,ειχε ηδη ανοιχτο θερμοστατη.Το δευτερο με 76000,ηδη με ανοιχτο θερμοστατη.
Το συγκεκριμενο προβλημα ηταν προφανως αστοχια του εξαρτηματος,της παρτιδας του ανταλλακτικου,οπως θες πεστο και δεν εχει να κανει με τα χιλιομετρα,συνεβαινε στα πρωτα,κατασκευης 05-06.
Το προβλημα αυτο ειναι κατι απλο και οικονομικο πλεον
Veros:
--- Quote from: luigid on July 03, 2018, 05:35:44 PM ---
--- Quote from: Veros on July 03, 2018, 03:07:27 PM ---......Θερμοστάτη βγάζουν από 100-140 Χιλ χλμ ......
--- End quote ---
Ουτε καν Αλεξανδρε.Το πρωτο μου το πηρα με 57000,ειχε ηδη ανοιχτο θερμοστατη.Το δευτερο με 76000,ηδη με ανοιχτο θερμοστατη.
Το συγκεκριμενο προβλημα ηταν προφανως αστοχια του εξαρτηματος,της παρτιδας του ανταλλακτικου,οπως θες πεστο και δεν εχει να κανει με τα χιλιομετρα,συνεβαινε στα πρωτα,κατασκευης 05-06.
Το προβλημα αυτο ειναι κατι απλο και οικονομικο πλεον
--- End quote ---
Δεν το ήξερα ότι είναι τόσο συχνό ! Αλλά ναι πλέον οικονομικό...
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version