!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
lamprosg:
--- Quote from: Gas21 on July 02, 2018, 05:20:34 PM ---Αν το προτιμάς οπτικα το hardtop ,μη φοβασαι τιποτα.Δε χαλανε.
Αποψη για τα παραπανω δεν εχω ,αλλα συλλεκτικό δεν ειναι με τιποτα το πρωτο.
Ενα απλο 18αρι high ειναι.Γενικα μου τη δινουν τετοιες φανφάρες..
--- End quote ---
Η αληθεια ειναι πως ειχα αγιρασει ενα hardtop και δυστυχώς με πηρε ο υπνος στο τιμονι και εφυγα σε μια στροφη στην Κηφισιας μς λιγα αλλα ικανα για να καταστραφει. Αυτο εγινε το 2009 με ενα αμαξι του 2007 με 7000km.Το ειχα μολις 2 μηνες. Απο τοτε δςν μου εζςι φυγει απο το μυαλλο να το ξαναπαρω και να το κρατησω για παντα ως μελλον κλασικουλι για να το εχει και ο τειχρονος γιος μου. Ετσι το σκεφτομαι. Θα ειναι τελειως σαν δευτερο για να πηγαινοφερνω τον γιο μου αχολειο και καμια δικη μου βολτα μς τη γυναικα μου. Max 4000km/ετος. Δεν ειναι πως μου περισευουν και φοβαμαι μην πεσω σε φολα... Ποιο ωραιο ειναι το soft αλλα πολυ πρακτικο και με αντοχη στο χρονο το hard. Πουλαει κανεις κατι καλο εδω μεσα?
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panos2171:
Το 2ο με το αέριο θα έλεγα να το αποφύγεις λόγω αερίου. Αντοχή στο χρόνο γιατί έχει το hard; Επειδή δεν έχει κουκούλα να φθαρεί;
Υπάρχει και η λύση του να πάρεις ένα με soft-top και να βάλεις ένα aftermarket hard-top.
Αυτό που κερδίζεις με τη σκληρή οροφή είναι λίγο καλύτερη ηχομόνωση και το να μη σου σκίσουν την κουκούλα αν δε το παρκάρεις σε στεγασμένο χώρο.
Veros:
--- Quote from: panos2171 on July 03, 2018, 12:28:02 AM ---Το 2ο με το αέριο θα έλεγα να το αποφύγεις λόγω αερίου. Αντοχή στο χρόνο γιατί έχει το hard; Επειδή δεν έχει κουκούλα να φθαρεί;
Υπάρχει και η λύση του να πάρεις ένα με soft-top και να βάλεις ένα aftermarket hard-top.
Αυτό που κερδίζεις με τη σκληρή οροφή είναι λίγο καλύτερη ηχομόνωση και το να μη σου σκίσουν την κουκούλα αν δε το παρκάρεις σε στεγασμένο χώρο.
--- End quote ---
Δυστυχώς ειδικά έτσι όπως έχει βάλει το αέριο έφαγε όλο το Πορτ μπαγκαζ .
Έχω δει και πολύ πιο έξυπνες λύσεις ... @xaxar
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
lamprosg:
--- Quote from: Veros on July 03, 2018, 12:24:42 PM ---
--- Quote from: panos2171 on July 03, 2018, 12:28:02 AM ---Το 2ο με το αέριο θα έλεγα να το αποφύγεις λόγω αερίου. Αντοχή στο χρόνο γιατί έχει το hard; Επειδή δεν έχει κουκούλα να φθαρεί;
--- End quote ---
Δυστυχώς ειδικά έτσι όπως έχει βάλει το αέριο έφαγε όλο το Πορτ μπαγκαζ .
Έχω δει και πολύ πιο έξυπνες λύσεις ... @xaxar
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Αν το εχει φτιαξει εκει που νομιζω αεριο, τοτε θα ειναι ενταξει. Με προβληματιζει ομως που δεν θα εχω καθολου χωρο για αποσκευές για μια εξόρμηση. Το αλλο παντως ειναι εμφανησιακα οπως θα το ηθελα. Αλλα δεν εχω τις γνωσεις για να γο ελέγξω για θεματα που μπορει να πονάει. Τα ακριβα services σε ποια klm γινονται?
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SteliosR:
Το που πονανε ειναι νομιζω 1000ειπωμενο. Αυτο με τα σερβις και τα χλμ κατα την γνωμη μου, και αν μπορεις να λειτουργησεις ετσι, αγνοησε το. Γινονται τοσα μαγειρεματα.....που δεν παει το μυαλο σου!
Δες το αυτοκινητο και τον ιδιοκτητη. Αν σου κανουν, παρε το ρισκο του μεταχειρισμενου και προχωρα να το ευχαριστηθεις.
Δεν βγαζουν σοβαρα προβληματα εκτος αν εχουν γινει αλλες παρεμβασεις, με την αναλογη καταπονηση φυσικα. Ενα στοκ NC τι να βγαλει?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version