!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Roadsterfanboy:
Εννοείται ότι μιλάω για το παπατζιλικι ήμαρτον.. Τι εννοείς τζιτζίλι μιτζιλι; δεν καταλαβαίνω... Ο τύπος λέει ψέματα περί full extra σίγουρα... το αμαξι είναι εισαγόμενο και τελευταίο σέρβις έγινε στην Mazda έγινε το 2011.
Αυτά μου είπε ο Καλογριτσας προχθές όταν τηλεφώνησα απορρίπτεται εν τέλη...
Gas21:
Καλά για εκείνον μπορεί να είναι φουλ εξτρα , δε λεει κατι, είναι υποκειμενικος όρος σχετικά .
Για μένα , ας πουμε , το full extra NC είναι το δίλιτρο sport με το εξάρι κλπ .
Οι εκδόσεις είναι Base , Mid, High.
Αν έλεγε High , ναι θα έλεγε ψέματα.
Για ποιό λόγο το απορρίπτεις τελικά;
Roadsterfanboy:
Φαίνεται μαπα το καρπουζι με το συμπάθιο... θέλει βάψιμο σε μερικά σημεία απ ότι μου πε... λαστιχα, φρένα σίγουρα
Και να έχει κάνει 25κ χιλιόμετρα μόνο σε 7 χρόνια μου φαίνεται απίθανο... φτανουμε στα 7κ ενώ με 6.9 υπάρχει money for value ένα μαύρο στο car
philosopher:
--- Quote from: Roadsterfanboy on June 28, 2018, 08:12:54 AM ---Φαίνεται μαπα το καρπουζι με το συμπάθιο... θέλει βάψιμο σε μερικά σημεία απ ότι μου πε... λαστιχα, φρένα σίγουρα
Και να έχει κάνει 25κ χιλιόμετρα μόνο σε 7 χρόνια μου φαίνεται απίθανο... φτανουμε στα 7κ ενώ με 6.9 υπάρχει money for value ένα μαύρο στο car
--- End quote ---
Και εγώ πάντως τα τελευταία 3+ χρόνια (πήρα δεύτερο αμάξι) έχω περίπου 5.000 χλμ συνολικά, δεν είναι απίθανο υπό προυποθέσεις. Παλαιότερο μέλος του φόρουνμ είχε <20Κχλμ στη σχεδόν δεκαετία που το κράτησε.
Βέβαια η ιστορία έχει δείξει ότι αν κάτι δε σου κάθεται καλά από τη αρχή στο μτχ απλά πας στο επόμενο γιατί όλο και κάτι θα σε τρώει στο τέλος.
Alex:
+1 σε ό,τι προαναφέρθηκε
Επίσης, το τελευταίο σέρβις το '11 στη μάζντα μπορεί να μην είναι κακό. Και γω από τότε έχω να πάω στη μάζντα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version