!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
luigid:
--- Quote from: topetwrx on May 22, 2018, 12:59:48 PM ---Τι είναι το OCD;
--- End quote ---
Obsessive Compulsive Disorder -Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη
Τα ατομα που ειναι αρρωστα απο αυτην εχουν διαφορους ψυχαναγκασμους και διαταραχες.
Στην περιπτωση μας,σημαινει οτι εχουμε μανια με το τελειο,με το "ετσι το θελω εγω το αμαξι",με το "εχει σκονες το αμαξι και γιαυτο το πλενω τεταρτη φορα αυτην την εβδομαδα",με το "σκουπισες τα ποδια σου πριν μπεις στο αυτοκινητο;"
Ολοι λιγο πολυ που ασχολουμαστε με το αυτοκινητο μας "πασχουμε" απο αυτο.Εμεις βεβαια τον χρησιμοποιουμε τον ορο μεταφορικα!ή μηπως οχι; ;D
topetwrx:
Καλά αυτό το έχω και εγώ όπως λες και μάλλον οι περισσότεροι που έχουν το μικρόβιο. :D Για αυτό σου λέω πως έχω δει όχημα 5ο χέρι σε κατάσταση καινούριου και φυσικά έχω δει και το αντίθετο, αν και αυτό είναι προφανώς σπάνιο! Από εκεί και μετά βέβαια το θέμα της ψυχολογίας είναι σοβαρό και δεν πα να λέει ο καθένας μας... :)
gmat:
Όλα σχετικά είναι... Το αμάξι να είναι καλό δομικά κ με όσο το δυνατόν περιορισμό ρίσκου... Εδώ πάνε κ περνούν εισαγωγής χωρίς βιβλία και το παίζουν κ έξυπνοι αγοραστές και είναι 5 εταιρικά χέρια και βόλτα 3 στροφές το κοντέρ... Το 1ο χέρι ποιος το σηματοδοτεί? Η άδεια? Το δικό μου το αγόρασα από φίλη που το Χαν εκείνη κ ο αδερφός της... Και μετά ΜΌΝΟ εγώ. Δηλαδή 2 άδειες και 3 οδηγοί. Αν ήταν 1ο χέρι και το καβαλαγαν 3 αδέρφια. 4 φίλοι. Τότε;;; οπότε όλα σχετικά είναι... Απλά όσο λιγότερες μεταβιβάζει λογικά κ λιγότεροι χρήστες.
Gas21:
Απο την αλλη καλυτερα 3ο χερι απο γνωστες του αυτοκινητου που το προσεχουν ,παρα 1ο χερι " απο γυναικα " ή μπαρμπα που κανει αλλαγες λαδιων καθε 20.000 χλμ .
Ολα είναι σχετικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
capt_yolo:
οπως ειπε και ο @spoumi , ο καθενας κανει οτι μπορει για να ελαχιστοποιησει τις πιθανοτητες, και συμφωνω. οταν ειναι 1ο χερι οσο να ναι "κοβεις" τον αλλον.
Αντε πες οτι ειναι 2ο χερι και ο τωρινος κατοχος ειναι "ενταξει" παιδι, αλλα ο πρωτος τι?? Μου χει τυχει με αμαξι που το αμαξι ειχε πλουσιο ιστορικο και ο 2ος δεν το ξερε (θελω να ειμαι καλοπροαιρετος).
Απλα οπως εχω ξαναγραψει, το μχ5 NC το βρισκεις, λογω κατηγοριας και ηλικιας πλεον, σε 2ο χερι ως επι τον πλειστον.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version