!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
capt_yolo:
Ρωταω για το συγκεκριμενο, μηπως το χει δει και αλλο παιδι και μου πει τις εντυπωσεις του και τις συγκρινω με τις δικες μου.
Επειδη απο οτι εχω δει πωλουνται πολλοι ανθρακες για χρυσαφι εκει εξω, ειδικα τωρα που ξεκινα το καλοκαιρι, γι αυτο ζηταω την βοηθεια του φορουμ.
luigid:
--- Quote from: spoumi on May 20, 2018, 06:14:39 PM ---Αν σκεφτεί κανείς ότι αναφέρεσαι στην πιο πλούσια και ακριβή έκδοση που είχε βγει το μοντέλο με υφασμάτινη κουκούλα δε νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί τσιμπημένη αλλά η τιμή είναι κάτι το υποκειμενικό.
--- End quote ---
--- Quote from: SteliosR on May 20, 2018, 11:40:09 PM ---Οπως λέει και το γνωστό ρητό, οταν πληρώνεις φυστίκια αγοράζεις μαϊμούδες!ας σοβαρευτούμε λιγο, τα καλα αμάξια ειναι πολυ λίγα. Αν το βρεις παρτο!!!!
--- End quote ---
Οτι ειπαν τα παιδια ισχυει οπως και αυτο που λες εσυ επισης,οτι πουλιουνται λογω θερους ανθρακες στην τιμη θησαυρου.
Πηγαινε δες οσο πιο πολλα μπορεις,εχε μαζι σου και καποιον που γνωριζει τα μοντελα αυτα και κρινε μονος σου αν αξιζουν και σε ποιο αυτοκινητο θα κατσει η μπιλια.
Ενα φαινομενικα φτηνοτερο μπορει να κοστισει παραπανω μελλοντικα απο ενα αρτιο πληρως συντηρημενο αλλα πιο ακριβο αρχικα.
Στην θεση σου θα πηγαινα να δω αυτοκινητα που ειναι πρωτο χερι ή τα εχουν ανθρωποι πολλα χρονια στην κατοχη τους,τουλαχιστον απο εκει θα ξεκιναγα.
capt_yolo:
luigi, ψαχνω για 1ο χερι αλλα απ οτι βλεπω ειναι ελαχιστα. ολα ειναι 2ο ακομα και 3ο χερι. φταιει μαλλον η κατηγορια του μχ5.
η αληθεια ειναι οτι δεν καιγομαι να το παρω, μιας και αμαξι εχω να κανω την δουλεια μου.
luctrash:
Το έχω δει εγώ το αμάξι. Φαίνεται καλό και ο κάτοχος φαινόταν να το φροντίζει. Επιφανειακά που το είδα ήθελε λίγα πράγματα. Αξίζει να το πας για έναν καλό έλεγχο σε μηχανικό. Έχεις και PM
SteliosR:
--- Quote from: capt_yolo on May 21, 2018, 12:26:27 AM ---Ρωταω για το συγκεκριμενο, μηπως το χει δει και αλλο παιδι και μου πει τις εντυπωσεις του και τις συγκρινω με τις δικες μου.
Επειδη απο οτι εχω δει πωλουνται πολλοι ανθρακες για χρυσαφι εκει εξω, ειδικα τωρα που ξεκινα το καλοκαιρι, γι αυτο ζηταω την βοηθεια του φορουμ.
--- End quote ---
Ανθρακες για χρυσαφι μονο από μαντραδες πιθανότατα θα αγορασεις. Ψαξε ιδιοκτητες σοβαρους, και υπαρχουν και εδώ μεσα αρκετοι.
Τωρα ότι είναι η χειροτερη εποχη να ψωνισεις, θα συμφωνησω...μπορεις να περιμενεις το Φθινοπωρο!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version