!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (775/1050) > >>

DOOM:
τα τελευταία χρόνια, έχω αναλάβει τη συντήρηση / αντικατάσταση μερών της Ζέτας, της Μιάτας προσφάτως αλλά και όλων των αυτοκινήτων της "ευρύτερης" οικογένειας.
επειδή μπούχτισα είτε να με κλέβουν στη μάπα μου είτε να βλέπω προχειροδουλειές είτε και τα 2.
και από αντιπροσωπείες και από ανεξάρτητα συνεργεία της "γειτονιάς".
και γω, παλαιότερα, το FSH -που λεν' στο χωριό μου- το θεωρούσα υπερατού.
πιστεύω, έσφαλα. αλλά όσο ζεις, μαθαίνεις.

SteliosR:

--- Quote from: jSkyline on May 08, 2018, 12:20:51 AM ---Θα σε απετρεπε από την αγορά ένας χαλασμένος θερμοστάτης? Αποτελεί κάποια ένδειξη για την κατάσταση του αυτοκινήτου? Και έστω ότι είναι κολλημένος με το κόστος αντικατάστασης του μπορείς να κάνεις παζάρι για καλύτερη τιμή?!  Κατά τα άλλα το μόνο ενοχλητικό είναι η συνεχής επανάληψη!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Όπως εγραψα ανεφερα που πονανε τα NC για οσους προσδοκουν να το αποκτησουν. Και συμφωνοι, δεν επηρεαζει μια αποφαση αν το συνολο είναι καλο ή πολύ καλο.

Μεταξυ μας, οσο ισως ενοχλεί η επαναληψη, τοσο ενοχλεί να πεταγεσαι κάθε τοσο να πεις μια ειρωνια η να γινεις επικριτικος.

SteliosR:

--- Quote from: steve on May 08, 2018, 07:49:37 AM ---
--- Quote from: SteliosR on May 07, 2018, 11:43:55 PM ---
--- Quote from: ted33 on May 07, 2018, 05:20:56 PM ---Στελιο εχει book service με ολα τα σερβις! Μην κατηγορουμε (πιο σωστα ισοπεδωνουμε) φιλε ολα γιατι και εγω εαν καποια στιγμη δεν θα ηθελα να μην με πιστευει καποιος οτι δεν εχω χιλιομετρα.

--- End quote ---

Teo οταν πιούμε καφέ ξανά Φιλε, μπορω να σου πω ποσά book service, μαγείρεψαμε σε γνωστό dealer της Ford , και εννοώ και το βιβλιαράκι και το επίσημο λογισμικό της εταιρείας.

Και κάποια στιγμη πρεπει να δεχτείς πως το δικο σου αμαξι, πιθανώς  να ειναι η εξαίρεση κ οχι ο κανόνας.

Ενήλικες είμαστε ο καθένας ας πιστεύει ότι κρίνει σωστότερο. Το αμαξι παντως δείχνει καθολου ταλαιπωρημένο.

--- End quote ---
Χωρίς παρεξήγηση, αυτό δεν είναι προς τιμή κανενός (to say the least)...

--- End quote ---

Συμφωνω απολυτα μαζι σου! αλλα τι να εκανε ένας απλος υπάλληλος( ακομα και διευθυντης να ημουν δεν θα αλλαζε κατι) όταν στο χωρο του μεταχειρισμενου αυτό είναι every day life. Απλα ενημερωνω οσο μπορω για την δικη μου εμπειρια, τουλάχιστον για να μην τρεφουμε αυταπάτες. Και εννοειτε πως υπαρχουν εξαιρέσεις. . .

steve:
Πάντως για τα mazda τουλάχιστον, το γεγονός ότι καταχωρούνται ηλεκτρονικά σε βάση μειώνει το πρόβλημα του ψεύτικου βιβλίου συντήρησης, για όσους έχει αυτό σημασία.

panos2171:

--- Quote from: philosopher on May 08, 2018, 08:17:26 AM ---
--- Quote from: topetwrx on May 07, 2018, 02:20:00 PM ---
--- Quote from: philosopher on May 07, 2018, 12:08:14 PM ---
Σας έχω άνετα λέμε ή πρέπει να βάλετε για λίγο διάστημα Larini σε συνδυασμό με χταπόδι RB  8)  :llol:
Πρέπει να έχω γράψει 6, ίσως και παρακάτω, από Χαλκίδα-Αθήνα δικάβαλος...

--- End quote ---

6;;; :zalistika: Είσαι για βιβλίο Γκίνες!! Μάλιστα με 2λιτρο!! Έχεις άλλο πρόγραμμα στο αυτοκίνητο; Το χταπόδι έχει συμβάλει άραγε σε αυτό μαζί με άλλα πράγματα (αν έχεις άλλα) που έχεις βάλει στο αυτοκίνητο;

Το δικό μου πάντως θεωρώ ότι είναι αδύνατο να πέσει κάτω από 6,5 λίτρα/100 χιλ. Τα ρεκόρ βέβαια είναι για να σπάνε, αλλά μέχρι ένα σημείο!

--- End quote ---

Μέγιστη ταχύτητα 80χαω, πρόγραμμα όχι δεν έχω και επίσης είναι γνωστό ότι τα δίλιτρα καίνε λιγότερο σε cruising στην εθνική  8)

--- End quote ---

6.8 κατάφερα με το NB με 80-90χλμ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version