!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (773/1050) > >>

ted33:
Στελιο εχει book service με ολα τα σερβις! Μην κατηγορουμε (πιο σωστα ισοπεδωνουμε) φιλε ολα γιατι και εγω εαν καποια στιγμη δεν θα ηθελα να μην με πιστευει καποιος οτι δεν εχω χιλιομετρα.

jSkyline:
Ρε παιδιά ξεκολληστε λίγο με τον θερμοστάτη! Εσείς γίνατε πιο κολλημένοι από αυτόν! Η αντικατάσταση του είναι είναι ελάχιστα €!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

panos2171:

--- Quote from: gosta100 on May 07, 2018, 03:57:07 PM ---
--- Quote from: SteliosR on May 07, 2018, 12:00:01 PM ---παιδια και εγω στο 8-8.5 τεινω δεδομενου πως το αυτοκινητο εχει γενικα κοντες σχεσεις και δεν είναι ευκολο να μεινεις σε χαμηλες rpm.

Σταθη τα ειπαμε και από κοντα εμεις, το 1.8 είναι ότι πρεπει για να μαθεις και να πειραματιστείς. Επισης ότι πρεπει για να κυνηγήσεις δεκατα σε πιστες. Επισης ότι πρεπει για χαλαρη βολτα ξεσκούφωτος.

Η μονη μου ανησυχια μιας και μιλησαμε, είναι η ηλικια σου. Μην το παρεις στραβα αλλα οσο μεγαλωνουμε δεν κανουμε εκπτωσεις σε ανεση, χωρους, κλπ....

Αν με όλα αυτά εσυ νιώθεις καλα, προχωρα... το ποσο δεν είναι και τρομερο! αν δεν σου αρεσει το πουλας και ισως να μην χασεις και καθολου αν είναι καλο το αμαξι.

--- End quote ---

Είμαι λίγο κωλόγερος όντως  :D Ακόμα θυμάμαι όταν ήμουν 18 και ένας φίλος είχε πάρει το NB πώς το κοίταζα!
Γνώμες: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/13524165/ ...

--- End quote ---

Πριν κάμποσο καιρό είδα μέσα σε ξεσκέπαστο ΝΒ έναν μεσήλικα με τη γυναίκα του αν σε παρηγορεί.  :P
Όσο για το NC της αγγελίας βλέπω ότι το δίνει η spotawheel, θα μπορούσε άραγε να γίνει έλεγχος από τη spotmechanic.  :moutza:
Σίγουρα φαίνεται καθαρό και είναι από αυτά που μάλλον πρέπει να δεις από κοντά.

SteliosR:

--- Quote from: ted33 on May 07, 2018, 05:20:56 PM ---Στελιο εχει book service με ολα τα σερβις! Μην κατηγορουμε (πιο σωστα ισοπεδωνουμε) φιλε ολα γιατι και εγω εαν καποια στιγμη δεν θα ηθελα να μην με πιστευει καποιος οτι δεν εχω χιλιομετρα.

--- End quote ---

Teo οταν πιούμε καφέ ξανά Φιλε, μπορω να σου πω ποσά book service, μαγείρεψαμε σε γνωστό dealer της Ford , και εννοώ και το βιβλιαράκι και το επίσημο λογισμικό της εταιρείας.

Και κάποια στιγμη πρεπει να δεχτείς πως το δικο σου αμαξι, πιθανώς  να ειναι η εξαίρεση κ οχι ο κανόνας.

Ενήλικες είμαστε ο καθένας ας πιστεύει ότι κρίνει σωστότερο. Το αμαξι παντως δείχνει καθολου ταλαιπωρημένο.

SteliosR:

--- Quote from: jSkyline on May 07, 2018, 09:44:20 PM ---Ρε παιδιά ξεκολληστε λίγο με τον θερμοστάτη! Εσείς γίνατε πιο κολλημένοι από αυτόν! Η αντικατάσταση του είναι είναι ελάχιστα €!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Αναφέρουμε που πονάνε τα NCια κ τι να προσέξει ένας αγοραστής, δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version