!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (770/1050) > >>

gosta100:
Σωστά, το βασικό είναι να μην έχει τρακάρισμα.
Ποιο θα λέγατε ότι είναι ένα λογικό budget για NC;
Επίσης, επί της αναζήτησης, να κοιτάω κυρίως στο car; ή παίζουν και άλλα κανάλια;

panos2171:
Αυτοκίνητο 50.000χλμ και μάλιστα φυλασσόμενο σε γκαράζ ούτε έχει φθορά στα καθίσματα, ούτε θέλει αλλαγή κουκουλας.
"Βρωμάει" καινουργιλα από μακριά. Αν αυτού βλέπω αλλαγμένη κουκουλα, καλύμματα στα κάθισματα, σπασμένο χερουλακι και μια εξωτερική εμφάνιση που δεν είναι βιτρίνας.
Επίσης book service 1μιση χρόνο μετά με τον ίδιο στυλό. Μικρολεπτομεριες που υποψιαζουν. Βέβαια η τιμή είναι οκ απλά πας συνειδητοποιημενος ότι δεν έχει τόσα λίγα χλμ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SteliosR:

--- Quote from: gosta100 on May 03, 2018, 02:13:28 PM ---Σωστά, το βασικό είναι να μην έχει τρακάρισμα.
Ποιο θα λέγατε ότι είναι ένα λογικό budget για NC;
Επίσης, επί της αναζήτησης, να κοιτάω κυρίως στο car; ή παίζουν και άλλα κανάλια;

--- End quote ---

εχεις pm.

gmat:
Παιδιά εγώ θα σας πω και την εμπειρία μου στο κλάδο των οχημάτων εδώ και πολλά χρόνια. Επειδή αυτος που αγοράζει δεν είναι πάντα υποψιασμένος και δεν αναζητά καιρο (εγώ έψαχνα 1χρονο)παντα και είναι πάνω στη τουρλα και στην έξαψη ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ παραμύθι  τις περισσότερες φορες!!! Αλλιώς δεν θα υπήρχαν και δεν θα εξελισονταν πολλοί γνωστοί μαντραδες που πουλάνε με το κιλό!!! Θέλει να ακούει τις παπατζες και να πιστεύει αυτά που θέλει να ακούσει γτ φοβάται πολλές φορες την επιλογή του.

Ελέγχουμε με γνωστο μηχανικο μας η τυπου check your car ρωτάμε κανα φιλο ασφαλιστή αν μπορεί να μας βρει ιστορικο αλλιώς κοιτάμε δομικοτητα και κινητήρα... το να χει φάει μια ψιλή προφυλακτήρα φτερό δε λέει κάτι η να εχει βάψει κομμάτια... και ολο που λέει ο λόγος!!! Μιλάμε για αμαξια 10ετιας που τα τρώει ο ήλιος τα στρίβουμε τα βάζουμε τα φρεναρουμε τα προσέχουμε οι περισσότεροι αλλά ΟΚ μην μας πιανει και πανικός,,, εγώ έχω κολλημένο θερμοστάτη 1χρονο + καίω παραπάνω και οκ θα δώσω 150ευρω...

Αυτό θα το δει όταν το πάρει η θα έδινε κανένας το αμάξι για Τεστ ντραιβ 1 ωρα εθνική... εγώ δε το δίνω στο κολλητο μου,,,

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός... ότι είναι χρυσός δε πουλάει για σκάτα... οι τσάμπα μάγκες γιναν πολύ λίγοι με την έννοια δεν υπάρχουν πλέον πολλές ευκαιρίες... επομένως του 08 με 50000 χλμ  και έτσι όπως τα λέει έπρεπε να ζητάγε παραπάνω...

Κοιτάς ψαλίδια... άκρα τραβερσες πάτωμα από κάτω και ραμφη μπροστά... μυρίζει μοκέτα πίσω η τσεκάρει για υγρασία γτ οι υδροροες είναι θέμα και κοιτάς ιστορικό συντήρησης για πιθανές σοβαρές βλάβες και προσπαθεις να ελέγξεις δισκοπλατο και ρεταρίσματα και διαρροές λαδιών.

Φιλικά και καλή επιλογη

gosta100:
Παιδιά καλησπέρα,

Σας ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια. Έχω μερικές ακόμα ερωτήσεις:
1. Ποια είναι πρακτικά η κατανάλωση του NC 1.6;
2. Πώς σας φαίνεται η προοπτική αγοράς από spotawheel?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version