!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (767/1050) > >>

gmat:

--- Quote from: Giorgos_Nt on March 03, 2018, 08:49:59 PM ---Η check your car έτσι από περιέργεια πιο πολύ σε τι τιμές παίζει?  Σκέφτομαι μήπως πάρω δύο γνώμες

--- End quote ---

Δε νομίζω πάνω από 45

Giorgos_Nt:
Λοιπόν παιδιά το έκλεισα 🤗🤗🤗
Καλημέρα καταρχήν. Έκλεισα ένα μολύβι το οποίο το πουλούσε η αντιπροσωπία της Citroen όποιος θυμάται.  Πήρα την check your car και σοβαρό θέμα δεν μου είπε. Μου ανέφερε μόνο για τακακια  μπρος πίσω και μπροστά δισκοπλακα , φίλτρα-λάδια. Συμφωνήσαμε να τα κάνουν αυτοί χωρίς να ανέβει το κόστος  τέλος αυτό που μου ανέφερε είναι πως το επομενο καλοκαίρι θα χρειαστώ ακροαμπαρα αλλαγή μπροστά . Αυτά για τι κόστος μιλάμε,Α και μου είπε ότι στην βάση μηχανής μπορεί να χρειαστεί η αλλαγή η κάτι να ρυθμίσω λέει Γιατί ακούγετε ένας μικρός ήχος

topetwrx:
Καλοτάξιδο και να το χαρείς όπως οι περισσότεροι!

gmat:
Καλοτάξιδο φίλε... Να το χαρείς και πάντα καλά κ ασφαλή χιλιόμετρα. Ελπίζω να σε κάλυψε η check your car. Αν ήρθε ο Ανέστης είναι ψείρας...

Giorgos_Nt:
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.  Ναι είναι πολύ καλή εταιρεία με κάλυψε πλήρως και όντως ελέγχουν το παραμικρό . Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Άντε με το καλό σε κάποια συνάντηση να έρθω να σας γνωρίσω και να μου δώσετε και κάποιες συμβουλές για το αυτοκίνητο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version