!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (765/1050) > >>

arvani:
Όποια λύση και να επιλέξεις μόνο για καλό θα είναι.
Τώρα να θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο και να σκέφτεσαι τα +20€, δεν νομίζω ότι έχει νόημα.

BrilliantBlackNC:

--- Quote from: arvani on March 03, 2018, 01:19:20 AM ---Όποια λύση και να επιλέξεις μόνο για καλό θα είναι.
Τώρα να θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο και να σκέφτεσαι τα +20€, δεν νομίζω ότι έχει νόημα.

--- End quote ---
Εγω που πήρα spotmechanic έμεινα ευχαριστημένος γενικά. Δε θα λεγα οτι είναι εξωνυχιστικός αλλά καλύπτει τα σημαντικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gmat:
Spotmechanic είναι καλοί σε γενικές γραμμές ανάλογα ποιος θα σου έρθει. Πααααρα πολύ καλοί με τρελή αναφορά φωτογραφίες από κάτω από παντού με μετρήσεις ιξώδες υγρού κτλ κτλ είναι κ ο check Your car... Τρομερή συνέπεια σε ότι έλεγχο έχω κάνει. Καλή επιλογή σε ολους

Giorgos_Nt:
Φίλε μου καλημέρα.  Δεν νομίζω πως είπα ότι θα τσιγκουνεφτω σε 20 ευρώ εδώ ένα σκασμό λεφτά θα δώσο.  Εγώ ρώτησα εαν  αξίζει το έξτρα 20ρικο από ότι στην Mazda . Τι παραπάνω κάνουν.  Εκεί ήθελα να καταλήξω. 

arvani:

--- Quote from: Giorgos_Nt on March 03, 2018, 09:28:11 AM ---Φίλε μου καλημέρα.  Δεν νομίζω πως είπα ότι θα τσιγκουνεφτω σε 20 ευρώ εδώ ένα σκασμό λεφτά θα δώσο.  Εγώ ρώτησα εαν  αξίζει το έξτρα 20ρικο από ότι στην Mazda . Τι παραπάνω κάνουν.  Εκεί ήθελα να καταλήξω.

--- End quote ---

Καλημέρα, δεν έχω ιδέα τι κάνουν στην Mazda. Μακάρι να ήξερα. Αλλά σε κάθε περίπτωση φαντάζομαι ότι πάνω κάτω τα ίδια πράγματα θα κοιτάνε.
Το μόνο + της Mazda ίσως θα είναι αν σου δώσουν και το ηλεκτρονικό αρχείο των Service, αν έχουν γίνει στην Mazda.
Αλλά και πάλι ίσως μου φαίνεται λίγο δύσκολο να δώσουν τέτοιες πληροφορίες.
Καλοπροαίρετα πάντα αυτά που λέω  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version