!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (764/1050) > >>

BrilliantBlackNC:

--- Quote from: Gas21 on March 02, 2018, 12:30:57 AM ---
--- Quote from: BrilliantBlackNC on March 01, 2018, 09:51:40 PM ---
ξεβαμμένο στο πορτ μπαγκάζ στο καπώ και στον πισω προφυλακτήρα,

--- End quote ---

Οταν λες "ξεβαμμένο" τί εννοείς ; Οτι λείπει χρώμα ή οτι έχει θολώσει ; Αν ειναι το δευτερο , φτιάχνει πανευκολα με γυάλισμα.
Πολλά NC είχαν και έχουν τέτοιο θεμα με το βερνίκι.
Γενικα δε βλεπω τα επιχειρήματα αυτά σαν λόγους για να το απορρίψει καποιος .

--- End quote ---
Οταν λεω ξεβαμμένο εννοω οτι είχε φυγει το βερνίκι σα να χε ξεφλουδισει, δεν ειμαι κανας detailer αλλα πιστευω αμα δεν εχει μεινει τιποτα δε θα γινει και κατι με γυαλισμα. Οι λόγοι αυτοί μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία ξεχωριστά, αλλά συνολικά η εικονα του αυτοκινήτου εμένα μου δείχνει οτι έχει φάει ταλαιπωρια κι ας έχει λίγα χλμ. Εννοείται ο καθένας επιλέγει με διαφορετικά κριτήρια και γω λέω τη γνώμη μου σύμφωνα με τα δικά μου. Εγώ πάντως δε θα το πρότεινα ειδικά στα 6800€ που το χει ο τωρινός πωλητής, σ αυτά τα λεφτά υπαρχουν πολύ καλύτερα. Επίσης βρήκα την αναφορά ελέγχου και επισυνάπτω μερικές εικόνες με τα βασικά
Πάντως το παλικάρι ήταν ξηγημένο, εξυπηρετικό και μου τα είπε όλα με το καλημέρα, δε πηγε να κρύψει τίποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Giorgos_Nt:
Καλησπέρα παιδιά
Έχω καταλήξει σε ένα αμαξάκι επιτέλους.  Και πρώτα ο Θεός Εάν είναι κομπλέ πάμε για αγορά. Να ρωτήσω  βλέπω ότι η Spootmechanic είναι αρκετά καλή σε ελέγχους. Και ρωτάω . Να τους πάρω τηλ να έρθουν να το δουν η να το πάω σε κανένα αντιπρόσωπο

panos2171:
Ιδιώτη είναι ή από μάντρα; Εγώ θα το πήγαινα και στους δύο.

Giorgos_Nt:
Σε  Αντιπροσωπία αυτοκινήτων της Citroen είναι.

Giorgos_Nt:
Πάντως μου είχε περάσει από την αντιπροσωπία  στον Καλογριτσα πριν 30 μέρες και έχει χαρτί.  Η Spootmechanic είναι καλή αξίζει τα 60 ευρώ? Γιατί η μαζντα έχει 30 +ΦΠΑ

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version