!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
panos2171:
--- Quote from: Veros on March 01, 2018, 11:39:21 AM ---Μακρυά από το συγκεκριμένο κόκκινο ...
Έχει φρεσκοβαμμενο χώρο μηχανής με αιτια σοβαρή .
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Πιο συγκεκριμένα;
Giorgos_Nt:
https://www.car.gr/11729982-mazda-mx-5-mx5-nc
Γνώμες κ απόψεις για αυτό εδώ
Γνωρίζουμε κάτι;
BrilliantBlackNC:
--- Quote from: Giorgos_Nt on March 01, 2018, 08:32:03 PM ---https://www.car.gr/11729982-mazda-mx-5-mx5-nc
Γνώμες κ απόψεις για αυτό εδώ
Γνωρίζουμε κάτι;
--- End quote ---
Αυτό ειναι το ένα απο τα δύο που είπα παραπάνω. Είχα ενδιαφερθεί και γω για το συγκεκριμένο το Σεπτέμβριο όταν η τιμή του ήταν στα 6300€. Μου είχε στείλει τον έλεγχο της spotmechanic και το αμάξι ήθελε πολλά μαζεματα. Συνοπτικά ηταν ξεβαμμένο στο πορτ μπαγκάζ στο καπώ και στον πισω προφυλακτήρα, ειχε ενα σπασμένο πισω φαναρι το οποιο φαινεται και στις φωτο (στο γκαράζ), πεσμένα σκιάδια, κρεμασμένα πλακστικά στη βάση των καθισμάτων, λαστιχα conti με dot 07 και αρκετά χτυπηματα γύρω γύρω, χωρίς βιβλίο σερβις γιατι τα έκανε ένας φίλος του απ οσο μου χε πει. Το σημαντικότερο όμως ένα χτύπημα στο ψυγείο του AC. Το παιδί που το χε μου χε πεί οτι θα το έδινε σε μαντρά στο τέλος του μήνα και να αποφασισω γρηγορα αν το θέλω. Εν τέλει το άφησα ειδίκα αφου είδα τον έλεγχο της spotmechanic. Για καποιον που έχει όρεξη και χρόνο ίσως να μην ήταν σοβαρά θέματα αλλά εγω δεν είχα τιποτα απ τα δυο και γενικά μου δωσε την εντύπωση του αφημένου. Η τιμή του πριν το πάρει ο μαντράς είχε πέσει στα 5300€. Αυτά. Εγω θα λεγα μακριά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gas21:
--- Quote from: BrilliantBlackNC on March 01, 2018, 09:51:40 PM ---
ξεβαμμένο στο πορτ μπαγκάζ στο καπώ και στον πισω προφυλακτήρα,
--- End quote ---
Οταν λες "ξεβαμμένο" τί εννοείς ; Οτι λείπει χρώμα ή οτι έχει θολώσει ; Αν ειναι το δευτερο , φτιάχνει πανευκολα με γυάλισμα.
Πολλά NC είχαν και έχουν τέτοιο θεμα με το βερνίκι.
Γενικα δε βλεπω τα επιχειρήματα αυτά σαν λόγους για να το απορρίψει καποιος .
luigid:
--- Quote from: Gas21 on March 02, 2018, 12:30:57 AM ---
--- Quote from: BrilliantBlackNC on March 01, 2018, 09:51:40 PM ---
ξεβαμμένο στο πορτ μπαγκάζ στο καπώ και στον πισω προφυλακτήρα,
--- End quote ---
Οταν λες "ξεβαμμένο" τί εννοείς ; Οτι λείπει χρώμα ή οτι έχει θολώσει ; Αν ειναι το δευτερο , φτιάχνει πανευκολα με γυάλισμα.
Πολλά NC είχαν και έχουν τέτοιο θεμα με το βερνίκι.
Γενικα δε βλεπω τα επιχειρήματα αυτά σαν λόγους για να το απορρίψει καποιος .
--- End quote ---
Το θολωμα μπορει να προκληθηκε απο κουκουλα που μαζεψε υγρασια και εγκλωβιστηκε.Αν ειναι ετσι τοτε ειναι δυκολη δουλεια το γυαλισμα.Αν εχει ξεθωριασει ειναι πιο ευκολη.
Σε μια φωτογραφια φαινεται το καπω στον ηλιο που εχει ολογραμματα,καποιος επιχειρησε να το σουλουπωσει αλλα δεν φαινεται να ηξερε τι εκανε.
Το παληκαρι πιο πανω ανεφερε οτι τα σερβις τα εκανε σε φιλο του.Στην αγγελια αναφερει ενημερωμενο book service ,ειναι λιγο φαση οτι να ναι και οποιον πιασουμε για να φευγει.
Εχω την εντυπωση οτι δεν περασε και τα καλυτερα χρονια αυτο το αμαξι αλλα μπορει να λεω κοτσανες
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version