!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
MadGeorge:
Αν εχεις 7.000 στο χερι Θα βρεις πολυ καλες ευκαιρίες αν κανεις λιγο υπομονη.
Και δες αν μπορεις να βρεις καποιον ασφαλιστή να ελέγχει το ιστορικό του καθε αυτοκινητου που θα κοιτας! Μικρο χτυπήματα φανοποιας ουτε εμενα θα με ανυσηχουσαν.
Οσο για το που να το πας για ελεγχο προσπάθησε σε εξουσιοδοτημένο για να σ βρει και τυχων ιστορικό σερβις κλπ. Αυτο που εβαλες το ειχα δει αλλα ηταν μακρια για να το ελέγξω,φαινεται καθαρο το μονο που δειχνει λαθος ειναι το τιμονι πολυ φθορά για τα χλμ που λεει,βεβαια ποτε δεν ξερεις σε μαντρα τι θα σου βγει.
giorgosdam:
90.000χλμ με τέτοια φθορά στο τιμόνι???
γενικά πάντως επειδή και εγώ ψάχνω προσπαθώ να καταλάβω πως τα περισσότερα αυτοκίνητα >10 ετών έχουν χιλιόμετρα το πολύ 100.000.
μήπως είμαι πολύ καχύποπτος?
Katana:
Το δικό μου, με 85.000 χλμ τσεκαρισμένα με βάσει το χειρόγραφο δελτίο σέρβις της αντιπροσωπείας, έχει επίσης χάλια δέρμα στο τιμόνι.
Λένε ότι το δερμάτινο του NC είναι πολύ ευαίσθητο...
Σωστό αυτό για τον ασφαλιστή, το δικό μου είχε υπερβολικά καινούρια φανάρια μπροστά και επίσης, φαινόταν μικρά σημαδάκια βαφής στα φτερά από μέσα. Το τσεκάρισα και είχε το 2015 δηλωθείσα ζημιά 600,00 ευρώ, προφανώς από κοπάνημα στον μπροστινό.
panos2171:
Δε θυμάμαι αν το χω ξαναγράψει αλλά θέλει λίγο προσοχή με τον έλεγχο από ασφαλιστή μέσω πινακίδας. Πρώτα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν έχει γίνει αλλαγή τους από την 1η έκδοση άδειας κυκλοφορίας. Πολλές φορές, επειδή το χουν μάθει το κόλπο αλλάζουν νούμερα με τη δικαιολογία της κλοπής ή καταστροφής και παίρνουν καινούργιες πινακίδες.
Βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτο και σαφώς δε σημαίνει αλλαγή πινακίδας=απόκρυψη κάποιου χτυπήματος κλπ. γιατί πολλές φορές όντως συμβαίνει να έχει καταστραφεί απλό ψιλοχτύπημα ή κλοπή.
soukos333:
..αυτο με την ερευνα μεσω ασφαλιστη ισχυει ακόμη?
στο δικο μου ασφαλιστη που ρωτησα προσφατα, μου ειπε οτι πλεον δεν βλεπουν ουτε και αυτοί, και μπορουσαν μεχρι προ εξαμηνου. ισχυει ξερει κανεις ή να τον αλλάξω?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version