!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Thanasis_:
--- Quote from: Giorgos_Nt on February 25, 2018, 09:05:09 PM ---Καλησπέρα σας παιδιά , ενδιαφέρομαι πολυ για αγορά nc mx5
Μπορείτε να μου πείτε γν΄΄ωμες για το παρακάτω αμάξι?
Ένας πωλητής μου έδειξε και εκτυπωμένο ηλεκτρονικό αρχείο
Μέσα σε αυτα αναγραφει για αλλαγηκουκούλας, το 2011 και δαφορα αλλα πραγματα οπως αλλαγη συμπλέκτη αλλα και αλλαγη προφυλατηρα και μασκες μπροστα χωρις να αναγραφει κατι για το εσωτερικο
https://www.car.gr/11002160-mazda-mx-5-2018
--- End quote ---
Γενικότερα για τους εμπόρους ειμαι πολύ καχύποπτος αλλα αν πούμε οτι όντως ετσι ειναι δες πολύ καλά αν εχει φάει καμια Στούκα καλη. Πέρα απο τα μπροστινά που είπες οτι ειναι αλλαγμένα εχει βάψει φτερό συνοδηγού και κανει μπαμ (τουλάχιστον ετσι φαίνεται απο τις φωτο τωρα μπορεί να κάνω και λάθος γιατι πόρτα-φτερό φαίνεται οτι έχουν άλλη απόχρωση), βέβαια αυτο μπορεί να μην ειναι σημαντικό αλλα για να το πουλάει έμπορος 6900€ σκέψου ποσο το πήρε. Δεν νομίζω επαγγελματίας να κυνηγάει να βγάλει 500€-1000€.
Sent from my iPad using Tapatalk
gmat:
Καλή επιλογή να έχεις. Δες μοκέτες αν είναι υγρές. Κοίτα πίσω πάτωμα και από κάτω για σκουριασμενες εξατμίσεις κτλ. Κάντε το βόλτα κ δειτε δισκοπλατο και λάστιχα. Το να έχει βάψει κομμάτια μικρό χαζό χτυπήματα δεν έχει να λέει. Κουκούλα οκ μπορεί να σκιστηκε και να αλλαχθεί. Τη τιμή τη θεωρώ για 08 πολύ καλή δεδομένου ότι είναι από έμπορο. Το ηλεκτρικό αρχείο αν σταματάει το 2011 κοίτα τα χλμ που χε τώρα. Ζήτα κτεο και φυσικά ιστορικό για τα χλμ. Να ξέρετε ότι τα αμάξια μας δεν είναι κ πολύ ποθητό στους εμπόρους και αν τα δουν μόνο με πάντρεμα ανταλλαγής. Τιμή Net δεν θέλετε να ακούσετε... Οπότε βάση αυτού μη νομίζεται ότι πάνε και για 2000 οι έμποροι σίγουρα 1000+ αλλά αν το χει παντρέψει κ με ανταλλαγή πάει κ για παραπάνω. Δες αν είναι fl. Δλδ mp3. Ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού...
topetwrx:
Τώρα που το είδα καλύτερα, βλέπω ότι λείπει ο ανεμοθραύστης ανάμεσα στα καθίσματα, είναι λίγο χτυπημένο το φτερό αριστερά που σημαίνει φτιάξιμο+βάψιμο=κόστος, ο πίσω προφυλαχτήρας έχει μια μικρή γρατζουνιά που αν είσαι ψείρας θα βάψεις προφυλακτήρα, αν και πλέον κάνουν τοπικά βαψίματα πολύ καλά που δύσκολα ξεχωρίζουν και τέλος λείπει (μάλλον έσπασε;) η ρύθμιση του καθίσματος του συνοδηγού. Επίσης η φθορά του τιμονιού δείχνει ότι κυκλοφορούσε πόλη, αλλά παρόλα αυτά το κάθισμα του οδηγού δεν έχει φθορές. Διαφορά στην απόχρωση του χρώματος σε διάφορα σημεία όπως πχ του προφυλακτήρα δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα.
Με αυτά τα δεδομένα ή θα μου έριχνε τιμή αντίστοιχη της τιμής των επιδιορθώσεων ή θα κοίταγα άλλο, μια που υπάρχουν.
Ξεσηκώθηκε πολύ φίλος Αθηναίο με IMPREZA STI και ψάχνει και εκείνος αλλά με σύστημα ευστάθειας!!! :excited:
MadGeorge:
--- Quote from: topetwrx on February 25, 2018, 10:15:14 PM ---Ναι η τιμή είναι μέσα στα πλαίσια εφόσον είναι καθαρό. Υπάρχει και ένα κόκκινο στα 5900-6000 ευρώ σε μάντρα, το οποίο φαίνεται επίσης πολύ καλό, αλλά επίσης χωρίς σύστημα ευστάθειας που ήθελα εγώ. Φυσικά έχει και άλλα.
--- End quote ---
Αν λες για το κόκκινο σε μια μάντρα στην Παλλήνη Παιανία αν θυμαμαι Καλα, μακρια το εχω τσεκάρει εγω το αμαξι πρόσφατα που εψαχνα. Γενικα προσέχετε στην αγορά παιζουν πολλα τρακαρισμενα και πολυ σαβούρα στα nc τουλαχιστον, το λεω γιατι εψαχνα μεχρι πριν 20 μερες που πηρα το δικο μου.
Giorgos_Nt:
Καλησπέρα φίλε μου νομίζω αυτά είναι υπερβολική λεπτομέρεια διότι Εάν είναι καθαρό το αμάξι αυτά επιδιορθωνονται . (Επισης ο θειος μου ειναι φανοποιος αλλα καπως θα το βολεψω).Το όλο θέμα νομίζω είναι ότι Εάν είναι καθαρό το αμάξι από σοβαρή στουκα και μηχανικά είναι καλο. Το μπάτζετ είναι σε αυτά τα χρήματα και λέω να το πάω στον Καλογριτσα . Συμφωνείτε;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version