!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (758/1050) > >>

topetwrx:
Εκ πρώτης όψεως καλό φαίνεται, αλλά θα πρέπει να το ελέγξεις σε δικό σου άνθρωπο. Το μόνο που θέλω να σου πω να προσέξεις είναι ότι δεν έχει σύστημα ευστάθειας όπως λέει. Δεν ξέρω γιατί αλλά για ένα απαράδεκτο λόγο οι μισές σχεδόν αγγελίες λένε ότι έχουν σύστημα ευστάθειας ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν. Το καταλαβαίνεις από το κουμπάκι στην μέση αριστερά από το τιμόνι δίπλα από την απενεργοποίηση του αερόσακου. Αν δεν έχει τότε είναι κενή η θέση. Επίσης το καταλαβαίνεις και από το αντίστοιχο λαμπάκι στο ταμπλό.

Giorgos_Nt:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου.
Δεν το έχω ψαξει και πολυ αλλα λιγα νομιζω ειναι αυτα που οντως εχουν.
Το καταλαβα αυτο γιατι το ειδα απο κοντα, οντως δεν εχει κουμπακι σε αυτη την θεση.
Φανταζομαι πως εαν γινει αγορά θα μπορούσε να τοποθετηθεί.
Σε σχεση με την τιμη και την πρωτη εικονα του αμαξιου με τα χιλιομετρα που εχει ειναι καλή ?

topetwrx:
Ναι η τιμή είναι μέσα στα πλαίσια εφόσον είναι καθαρό. Υπάρχει και ένα κόκκινο στα 5900-6000 ευρώ σε μάντρα, το οποίο φαίνεται επίσης πολύ καλό, αλλά επίσης χωρίς σύστημα ευστάθειας που ήθελα εγώ. Φυσικά έχει και άλλα.

Giorgos_Nt:
Εχω κοιταξει αλλα νομιζω αυτο ειναι αρκετα καλο.
Θα δειξει ευχομαι μεσ' στην βδομαδα να το παω να το τσεκαρουν.
Υπαρχει κατι ιδιαιτερο που θα πρεπει να προσεξω εκτος απο τα κλασσικα κουκουλα, να μην εχει φαει στουκα κτλπ.
Καλυτερο θα ηταν να ελεγχθεί σε καποιον εξουσιοδοτημενο?( τι κοστος παιζι) 

topetwrx:
Εγώ δεν έχω την εμπειρία των υπολοίπων σαν νέος, αλλά από αυτά που διάβασα και ως γνωστό φυσικά, τα ΜΧ5 όπως και η πλειοψηφία των Ιαπωνικών αυτοκινήτων δεν έχουν θέματα. Το μόνο (και ας με διορθώσουν οι πιο γνώστες) που βγάζουν όλα τα ΜΧ5 είναι ότι χαλά ο θερμοστάτης, αλλά για καλή μας τύχη χαλά ανοιχτός και δεν ανεβάζει θερμοκρασία ο κινητήρας.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version