!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (756/1050) > >>

kostasmito:
Ναι αλλά ειναι 1ο χέρι και τα άλλα δύο έχουν αλλαγμένα σαλόνια.

jSkyline:

--- Quote from: Veros on January 27, 2018, 11:50:54 PM ---Είχε κυκλοφορήσει το base στην Ελλάδα

--- End quote ---

Κανονικότατα και δεν είναι και λίγα! Απο την ΕΛΜΑ κιολας, οι παραεισαγωγείς δεν εμπαιναν στον κοπο να φέρουν τοσο αδεια!

Veros:

--- Quote from: kostasmito on January 28, 2018, 12:19:42 AM ---Ναι αλλά ειναι 1ο χέρι και τα άλλα δύο έχουν αλλαγμένα σαλόνια.

--- End quote ---
Ωραία η παρατήρηση . Σε τόσο "καινούργια" αμάξια δεν κάνεις εύκολα τέτοιες μετατροπές.
--- Quote from: jSkyline on January 28, 2018, 12:23:12 AM ---
--- Quote from: Veros on January 27, 2018, 11:50:54 PM ---Είχε κυκλοφορήσει το base στην Ελλάδα

--- End quote ---

Κανονικότατα και δεν είναι και λίγα! Απο την ΕΛΜΑ κιολας, οι παραεισαγωγείς δεν εμπαιναν στον κοπο να φέρουν τοσο αδεια!

--- End quote ---
Δεν είχα ιδέα . Δεν έχω δει κανένα από κοντά με κουκούλα vinyl.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

gmat:
Καλή επιλογή να έχεις... Πάντως και εγώ πουλάω το δικό μου και λέω μα καλά τόσο λίγα χλμ και ταλαιπωρημενα τα αμάξια... Και κοιτάω το δικό μου μέσα και λέω μας δουλεύουν κάποιοι... Οπότε επειδή δεν είναι το mazda μπελαλίδικο αμάξι πρόσεχε τι παίρνεις και μη κοιτάς το ποιο φτηνό απαραίτητα... Εκτός και αν είναι ευκαιρία... Όπως είπαν και τα παιδιά μη κόλλας στα βαμμένα κομμάτια το σασί και τη δομή να κοιτάς... Καλή επιλογή να εχεις

Veros:

--- Quote from: gmat on January 29, 2018, 01:47:16 AM ---Καλή επιλογή να έχεις... Πάντως και εγώ πουλάω το δικό μου και λέω μα καλά τόσο λίγα χλμ και ταλαιπωρημενα τα αμάξια... Και κοιτάω το δικό μου μέσα και λέω μας δουλεύουν κάποιοι... Οπότε επειδή δεν είναι το mazda μπελαλίδικο αμάξι πρόσεχε τι παίρνεις και μη κοιτάς το ποιο φτηνό απαραίτητα... Εκτός και αν είναι ευκαιρία... Όπως είπαν και τα παιδιά μη κόλλας στα βαμμένα κομμάτια το σασί και τη δομή να κοιτάς... Καλή επιλογή να εχεις

--- End quote ---
Ποιο πουλάς και πόσο αν επιτρέπεται;
Ψάχνει φίλος να αγοράσει αν είναι να σε συστήσω .

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version