!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Manolis:
Το δεύτερο το έχει φίλος φίλου,πρέπει κάπου να υπάρχει και η αγγελία του στο φόρουμ την οποία είχα βάλει εγώ.
Από όσο γνωρίζω είναι καθαρό το αυτοκίνητο,αν σε ενδιαφέρει θα μάθω ότι επιπλέον μπορώ.
Skyggedans:
Αναφορικά με το 3ο, οι επενδύσεις δερματίνης που έχει βάλει μπορεί να κρύβουν φθορά του εργοστασιακού σαλονιού, οπότε αν φτάσεις στο σημείο να το ελέγξεις, επειδή φαίνονται "φορετές" και όχι ραμμένες στα καθίσματα, καλό θα είναι να το ελέγξεις.
Επίσης τα ελαστικά που έχει τοποθετήσει είναι μεν καινούρια, αλλά είναι και πολύ κακή επιλογή όσον αφορά τα επίπεδα πρόσφυσης, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο.
soukos333:
--- Quote from: Skyggedans on January 26, 2018, 09:17:52 PM ---
Αναφορικά με το 3ο, οι επενδύσεις δερματίνης που έχει βάλει μπορεί να κρύβουν φθορά του εργοστασιακού σαλονιού, οπότε αν φτάσεις στο σημείο να το ελέγξεις, επειδή φαίνονται "φορετές" και όχι ραμμένες στα καθίσματα, καλό θα είναι να το ελέγξεις.
Επίσης τα ελαστικά που έχει τοποθετήσει είναι μεν καινούρια, αλλά είναι και πολύ κακή επιλογή όσον αφορά τα επίπεδα πρόσφυσης, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο.
--- End quote ---
+1 επισης απουσιαζουν διακοπτες θερμενομενων καθισματων και το πιθανοτερο κατω αποτα καλυματα ουτε δερμα εχει οποτε τι high?
Thanasis_:
Το πρωτο οπως φαινεται εχει χαλια κουκουλα. Πως γινεται αμαξι με 68.000 του 2009 να εχει τοσο χαλια κουκουλα;
Το δευτερο πρεπει να ειναι το base, απο οτι ειδα εχει κουκουλα βινιλιου και πρεπει και να μην εχει a/c.
Το τριτο φαινεται προσεγμενο εκ πρωτης οψεως αλλα δεν πρεπει να ειναι high. Δες τα καθισματα απο κατω, η κουκουλα παλι μου φαινεται περιεργο που εχει αλλαχθει δεδομενου απο αυτα που λεει (προσεγμενο, κλειστο γκαραζ κτλ), εκτος αν του την σκυσανε.
Μου κανει εντυπωση να ειναι τοσο χαλια η κουκουλα οπως το πρωτο δεδομενων τον χλμ. Το δικο μου το εδωσα με 165.000χλμ και η κουκουλα δεν ειχε αλλαχθει ποτε και δεν ειταν ετσι.
Οπως και να εχει δεν φαινονται σε κακη κατασταση αλλα θα πρεπει να τα δεις απο κοντα και ελεγξε για τρακαρισματα κτλ.
Στάλθηκε από το Plus E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Veros:
--- Quote from: Thanasis_ on January 27, 2018, 12:21:09 PM ---Το πρωτο οπως φαινεται εχει χαλια κουκουλα. Πως γινεται αμαξι με 68.000 του 2009 να εχει τοσο χαλια κουκουλα;
Το δευτερο πρεπει να ειναι το base, απο οτι ειδα εχει κουκουλα βινιλιου και πρεπει και να μην εχει a/c.
Το τριτο φαινεται προσεγμενο εκ πρωτης οψεως αλλα δεν πρεπει να ειναι high. Δες τα καθισματα απο κατω, η κουκουλα παλι μου φαινεται περιεργο που εχει αλλαχθει δεδομενου απο αυτα που λεει (προσεγμενο, κλειστο γκαραζ κτλ), εκτος αν του την σκυσανε.
Μου κανει εντυπωση να ειναι τοσο χαλια η κουκουλα οπως το πρωτο δεδομενων τον χλμ. Το δικο μου το εδωσα με 165.000χλμ και η κουκουλα δεν ειχε αλλαχθει ποτε και δεν ειταν ετσι.
Οπως και να εχει δεν φαινονται σε κακη κατασταση αλλα θα πρεπει να τα δεις απο κοντα και ελεγξε για τρακαρισματα κτλ.
Στάλθηκε από το Plus E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Σίγουρα είναι το base , κουκούλα βιβλίου και δεν έχει στο τιμόνι τα controls .
Είχε κυκλοφορήσει το base στην Ελλάδα ;
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version