!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
anvas94:
--- Quote from: ain on December 14, 2017, 12:54:56 PM ---καλησπέρα , ιδιοκτήτης 1.6 nbfl phoenix εδώ και τετραετία και ερωτευμένος με το αμαξάκι μου, έχοντας δώσει κάποια σεβαστά λεφτά σε ζάντες , εξατμίσεις , μπλοκέ και χαζομαλακίες εμφανισιακές κτλ ειμαι σε σκέψεις και για κάποια μηχανική βελτίωση και ποιό συγκεκριμένα swap με 1.8 vvt, και έρχομαι να ρωτήσω αξίζει ή το πουλάς και βάζεις 3 χιλίαρικα και πέρνεις αυτό έτοιμο https://www.car.gr/11957913-mazda-mx-5-sporty ??
--- End quote ---
Ήμουν και εγώ σε αυτή την σκέψη πριν 2 χρόνια σχεδόν που τουρμπισα. Τελικά κατέληξα μετά από σκέψη και από Εμπειρίες άλλον φίλων που είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο , ότι θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο εάν το κάνω στο δικό μου από την αρχή. Εκτός ότι είχα ερωτευτεί και εγώ το αμάξι μου και δεν ήθελα να το δώσω , ηξερα τα θετικά και τα αρνητικά του. Όποτε δεν ήθελα να το ρισκάρω και να ξαναμπώ στην διαδικασία σε ένα διαφορετικό Mx5. Ο δρόμος που επέλεξα φυσικά και βγήκε ποιο ακριβώς όμως.
Για εμένα δύστυχος η ευτυχώς η βελτίωση θέλει γερό πορτοφόλι είτε λέγετε swap είτε τουρμπο.
Τώρα όσο αναφορά το συγκεκριμένο εάν ψάξεις πιο πάνω έχει ξανά αναφερθεί πολλές φορές. Αρκετό καιρό αγγελια.
Ότι και να επιλέξεις παντος , πρέπει να Εφοδιαστείς με πολύ υπομονη και χρήμα. Να είσαι σίγουρος όμως ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ain:
ααα δεν είχα ξαναδεί το συγκεκριμένο αγγέλια , γενικά τα 1.8αρια και ποσο μάλλον sporty έχουν γίνει ελάχιστα και κάθε φορά που βλέπω αγγελία με πιάνουν οι ίδιες σκέψεις, και το θέμα είναι πόσο θα μου πάει το swap και πάλι ένα sporty θα υπερέχει θεωρώ σωστά?
iliasfyntanidis:
Σωστότατος!
anvas94:
Σαφώς. Δεσίματα , 6αρι..
Sent from my iPhone using Tapatalk
ain:
δλδ ξέρουμε κάτι για το συγκεκριμένο? ρωτώ γιατί η αγγελία είναι καινούργια νομίζω
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version