!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (76/1050) > >>

tzitzo:

--- Quote from: nikos-knm2 on July 31, 2013, 11:11:10 PM ---νομιζω οτι τα σποιλερ δεν ταιριαζουν στο mx5 γενικως εκτός απο λιγοστά bumper lips. χανει την ομορφια του και γινεται ενα hyundaization στο αμάξι

--- End quote ---
Πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι πιο ωραιο απο ενα bodykit της mazdaspeed...Απλα γινονται πανεμορφα..

jSkyline:

--- Quote from: Lupus on August 01, 2013, 05:37:25 PM ---ρε παιδιά sorry   κουράζω ... αλά είμαι σίγουρος πως δεν τα έχω χαμένα ... είναι  αυτό μκ2.5    :????: :????: :????:

--- End quote ---
Πραγματικα αν εχεις σκοπο να δωσεις 4Κ θα ηθελες να δεις και το δικο μου? Το οποιο ειναι και οντως ΜΚ2.5, αν και εχω περισσοτερα χλμ απο αυτο (αλλα τουλαχιστον πραγματικα χλμ).

giannisgr1:
Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για το forum. Ονομαζομαι Γιαννης και τις τελευταιες ημερες ψαχνω στο ιντερνετ για αγορα ενος MK2 ή 2.5 1,6L. Μου εχουν δημιουργηθει ορισμενες αποριες και νομιζω ειστε οι πλεον καταλληλοι για να τις λυσετε. Θα τις αριθμησω για να μη μπερδευτουμε!

1. Κατα τα ετη κυκλοφοριας του εχουν γινει αλλαγες (facelift εξωτερικα ή και εσωτερικα)?

2. Πιθανοτατα το αυτοκινητο που θα παρω να εχει 120.000χλμ τα οποια θεωρω και πολλα, πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερα? Βγαζουν καποιο συγκεκριμενο προβλημα στα χλμ αυτα και περα?

3. Αν και διαβασα το topic περι καταναλωσεων θα με ενδιεφερε να μου πειτε και μια ενδεικτικη τιμη μεσης καταναλωσης με την θεωρητικα πιο ηπια οδηγηση.

4. Δεν ειναι μυστικο πως τα αυτοκινητα αυτα ειναι παιχνιδιαρικα οποτε μπορει αυτο που θα παρω να ειχε και παιχνιδιαρη οδηγο. Επιρρεαζει πολυ την σημερινη αποδοση του μοτερ αλλα και το γενικοτερο στησιμο του αμαξου?

Αυτα προς το παρων αν και πιστευω με τη συζητηση θα μου δημιουργηθουν κι αλλες αποριες!! Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και βοηθηστε με να απολαυσω και γω ενα mx5  ;D

teopoulos:
1. Αλλαγές έγιναν στο 2,5 οι οποίες σε σχέση με το 2 είναι : Μπροστά προφυλακτήρας, Φανάρια μπρος πίσω, καθίσματα, πίνακας οργάνων(λευκός), και ραδιο-cd.
Αυτά είναι τα εμφανή! Να προσέξεις ένα mk 2,5 να έχει όλα τα παραπάνω.

2. 120.000 πολλά!!! ??? Αυτοκίνητο 10+ ετών θα πάρεις! Όχι παπί. Τα mx5 δε βγάζουν προβλήματα.

3. Κατανάλωση στην πόλη κάτω από 10 λ/ 100km θα δεις με πάρα πολύ κόπο.

4. Όπως είπαμε και παραπάνω δεν βγάζουν προβλήματα. Επίσης τα "πιστάδικα" στην Ελλάδα πάνω κάτω είναι σεσημασμένα! Οπότε μην ανησυχείς! Θα το μάθεις πριν το πάρεις αν ο προκάτοχος το γλεντούσε!

Τέλος να θυμάσαι ότι δεν αγοράζεις αυτοκίνητο! Αγοράζεις mx5. Δεν είναι νορμάλ όπως ένα κοινό αυτοκίνητο σε πολλά σημεία(ανάρτηση,κραδασμοί,ηχομόνωση,νερά από την κουκούλα), αλλά από την άλλη είναι ένα παιχνίδι το οποίο δε φτιάχτηκε για να σε πηγαίνει απλά στη δουλειά σου! Είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να σε κάνει πολλές φορές να λερώσεις το κάθισμα από ευχαρίστηση.

Πριν το πάρεις σκέψου το καλά και ψάξε για 1,8.

Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα!

Στέλιος - fess:
Καλώς ήρθες και με το καλό να αποκτήσεις ένα mx, όπως το ονειρεύεσαι!
Όλες οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί πολλές φορές.
Πρέπει να ψάξεις και να διαβάσεις.
Σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να φοβάσαι κάτι συγκεκριμένο, πρέπει όμως να προσέξεις τα πάντα.
Μιλάμε για αυτοκίνητα που μπορεί να είναι 15 χρονών (mk2 του 1999) ή 8 στην καλύτερη περίπτωση για mk2,5 του 2005.
Τα περισσότερα έχουν αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Προσωπικά, θα προτιμούσα ένα με περισσότερα χλμ αλλά χωρίς σοβαρό τρακάρισμα, από ένα με λιγότερα χλμ και περισσότερες "αμαρτίες"...
Θα πρέπει επίσης να βάλεις στο μυαλό σου, πως παρότι φτηνό σε τιμή αγοράς, είναι ένα "ακριβό" αυτοκίνητο με πανάκριβα ανταλλακτικά (καινούργια), μεγάλη όμως ποικιλία σε μεταχειρισμένα (σε προσιτές τιμές) και ανύπαρκτη αντιπροσώπευση...

Α και μην αμελήσεις πως είναι μεγάαααααααααααλος κουμπαράς!  

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version