!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (749/1050) > >>

kostas_jp120:

--- Quote from: Hayate on November 10, 2017, 06:53:00 PM ---Κρίμα ρε Κώστα!  :'( :'( Τελικά είναι η μοίρα όλων των extreme βελτιωμένων αυτοκινήτων να πωλούνται πολύ σύντομα νομίζω. Το μόνο κακό είναι ότι δε πρόλαβες να το χαρείς αρκετά στο φυσικό του περιβάλλον κ δυστυχώς με τα λεφτά που σου κόστισε θα μπορούσες να είχες γυρίσει όλες τις ευρωπαικές πίστες με νοικιάρικο αγωνιστικό σε κάθε ταξίδι που κάνεις κ άκοπα.
Μακάρι να το πάρει κάποιος σοβάρος TD clubman να συνεχίσει την ιστορία του!
Εχεις σχέδια για άλλο σπορτ όχημα ή τέλος?

--- End quote ---

Καλά αν σκεφτώ τα χρήματα που έδωσα έπαιρνα 911 Turbo :) δεν ξέρω πόσες πίστες θα γύριζα αφού ο χρόνος πάλι ήταν περιορισμένος αλλά σίγουρα δε θα μάθαινα όσα έμαθα και δε θα γνώριζα όσους ανθρώπους γνώρισα εντός και εκτός Ελλάδας - γιατί όλα αυτά θέλουν και την κατάλληλη παρέα :)

Έχω κάποια σχέδια αλλά για την ώρα δεν βιάζομαι, είναι πολύ πιθανό να είμαι στις Σέρρες 2-3/12 και στον τελευταίο αγώνα του HTTC το Δεκέμβρη, εκτός και αν έχει πουληθεί μέχρι τότε...

telephoner:
Ξερουμε κατι;

https://www.car.gr/11634452-mazda-mx-5

panos_zip:
Είμαι απαράδεκτος το ξέρω
Τόσο καιρό γραμμένος στο φορουμ και ακόμα μχ δεν έχω πάρει.
Περνάει ο καιρός, ανεβοκατεβαίνει το budget και μια κοιτάνω ΝΑ, μια ΝΒ, μια NC.

Έχω παρει την απόφαση τώρα για nc και μάλιστα 2.0.
Για το 6άρι, το μπλοκέ, το VVT (και τη δυναμη βεβαια).
Budget 7000€ για να μπορέσω να κανω και τα πρωτα σερβις βελτιώσεις μετά την αγορά.

Έχω δει αυτό και λεω να το πάρω
https://www.car.gr/11808968-mazda-mx-5
Ξέρουμε κάτι;
Είναι το φθηνότερο διλιτρο στο καρ. Πηγα και το είδα από κοντά.
Έχει γενικά στο εσωτερικό του σημάδια χρήσης και γενικά φαίνεται λιγο η ηλικία του.
Σε γενικές γραμμές ομως εχω δει και πολύ χειρότερα 18άρια.
Γνωρίζει κανένας τίποτα περισσότερο για το συγκεκριμένο;

Εννοείται οτι αν υπάρχει κανενας που να θέλει να πουλήσει το δικό του ας στείλει πμ.

mx5silver:
δεν ξερω το συγκεκριμενο, αλλα απο τις φωτο οκ φαινεται.
να εχεις  παντως μια επιφυλαξη για τα χμ. ισως να ειναι 130 - 140 και τα εχει βαλει 97 για να χτυπαει ωραια στο ματι.
απο λαστιχα θα εισαι οκ για 2-3 χρονακια ακομα.
αν ξερεις την πινακιδα ψαξε για ατυχηματα μεσω ασφαλιστικης ή παρε μαζι σου εναν φαναρτζη και μετα πηγαινε το για ελεγχο σε συνεργειο

αν υπολογιζεις να το παρεις πριν αλλαξει ο χρονος, πες του να μοιραστειτε το σημα του 18.
αλλιως πες του θα το παρεις το 18 μονο αν εχει το σημα πληρωμενο.

σε σχεση με το 18αρι τα ξερεις, εχει esp, μπλοκε, παραπανω δυναμη, φουλ εξοπλισμο. και για να φτασεις το 18αρι σε αυτο το επιπεδο θες ενα σκασμο λεφτα
γενικα η τιμη ειναι πολυ τιμια, αλλα τους μαντραδες δεν τους πολυεμπιστευομαι

VasmaV:
Πριν κανα χρόνο ένας πελάτης μου πήρε ένα volvo από τον συγκεκριμένο έμπορο και στο 3μηνο πάνω, έχανε λάδια από διαρροή που δεν μπορούσαν να βρουν. Δεν θυμάμαι τι ήταν τελικά, αλλά τον είχε ταλαιπωρήσει αρκετά. Φυσικά και το είχε ελέγξει σε μηχανικό και φαναρτζή πριν την αγορά και το είχανε βρει εντάξει....

Μπορεί να ήταν και τυχαίο βέβαια και η τιμή είναι όντως καλή

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version