!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
iliasfyntanidis:
Στην Αυλώνα πήγα να δω ένα παρταλι
Χωρίς στεγανη κουκούλα και γενικά σε μαύρο χάλι
Τελικά έφυγα με το ΚΤΕΛ και χωρίς Miata
Γιατί αυτό ήτανε πατάτα.
Πάλι στο car θα ψάχνω για Miata
Αχ Παναγία μου....
Το επόμενο,να μην ειν' και αυτό πατάτα.
Η.Φ.
Katana:
Καλημέρα παιδιά!
Πριν μερικές ημέρες απέκτησα ένα NC, 04/2006, με 85.000 χλμ περίπου. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε συστημένο από γνωστό συνεργείο που ασχολείται με MX5. Εμφανισιακά είναι σε κατάσταση 3ετίας και όχι 11ετίας, ενώ η κουκούλα επίσης δείχνει πολύ καλή, υγιές αισθάνομαι το σασμάν και το μοτέρ. Το αυτοκίνητο είναι εργοστασιακό σε όλα του, και η καρτέλα σέρβις δείχνει τυπική, στην αντιπροσωπεία Νομικός-Κουρής.
Εχω τα εξής ερωτήματα, αν μπορείτε να βοηθήσετε:
α) Τι επιπλέον πρέπει να γίνει ως συντήρηση, κατά την γνώμη σας; Άμεσα αλλάξαμε λαδάκια.
β) Τι να ελέγξω στο βιβλίο σέρβις, ώστε αν έχει γίνει κάποια παράλειψη να συμπληρωθεί; Γενικώς έχω κόλλημα να δουλεύουν όλα άψογα.
γ) Σε τι πάσχει αυτή η γενιά που πρέπει να ελέγξω προληπτικά;
δ) Από τι βελτίωση κάποιος θα ξεκίναγε; Προσωπικά σκέφτομαι μία καλή ανάρτηση.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
xarisswift:
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, αποτυχια κοντρα αποτυχια μας παει νομιζω. ενα καλο na ρε παιδια ζηταμε , δεν φανταζομουν οτι θα ειναι τοοοοοοοσο δυσκολο να συντηρησει καποιος το αμαξι του και απλα να το σεβαστει. :grrrrrr: :grrrrrr:
luigid:
--- Quote from: Katana on October 10, 2017, 08:49:52 AM ---Καλημέρα παιδιά!
Πριν μερικές ημέρες απέκτησα ένα NC, 04/2006, με 85.000 χλμ περίπου. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε συστημένο από γνωστό συνεργείο που ασχολείται με MX5. Εμφανισιακά είναι σε κατάσταση 3ετίας και όχι 11ετίας, ενώ η κουκούλα επίσης δείχνει πολύ καλή, υγιές αισθάνομαι το σασμάν και το μοτέρ. Το αυτοκίνητο είναι εργοστασιακό σε όλα του, και η καρτέλα σέρβις δείχνει τυπική, στην αντιπροσωπεία Νομικός-Κουρής.
Εχω τα εξής ερωτήματα, αν μπορείτε να βοηθήσετε:
α) Τι επιπλέον πρέπει να γίνει ως συντήρηση, κατά την γνώμη σας; Άμεσα αλλάξαμε λαδάκια.
β) Τι να ελέγξω στο βιβλίο σέρβις, ώστε αν έχει γίνει κάποια παράλειψη να συμπληρωθεί; Γενικώς έχω κόλλημα να δουλεύουν όλα άψογα.
γ) Σε τι πάσχει αυτή η γενιά που πρέπει να ελέγξω προληπτικά;
δ) Από τι βελτίωση κάποιος θα ξεκίναγε; Προσωπικά σκέφτομαι μία καλή ανάρτηση.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
--- End quote ---
Καλωσηρθες και καλοριζικο.
α)Εγω θα αλλαζα ολα τα υγρα,κιβωτιου,διαφορικου,φρενων, για να ειμαι σιγουρος οτι εναι φρεσκα ασχετως τι γραφει το βιβλιο+φιλτρο αερα
β)σε καλυπτει το α
γ)τσεκαρε οτι δουλευει σωστα ο θερμοστατης σου,σε πολλα κολλαγε ανοιχτος και δουλευε σε χαμηλη θερμοκρασια νερου.Καθαρισε τις υδροροες να εισαι σιγουρος και κανε μια ευθυγραμμιση.
δ)σωστα ξεκινας.διαβαζοντας εδω θα βρεις πολλα που μπορεις να κανεις.βλεπεις τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις και αποφασιζεις
Καλα χιλιομετρα
Katana:
Ευχαριστώ για την απάντηση και για τις ευχές.
Συμφωνώ για το α, θα το έχω στο πρόγραμμα, το αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Για το γ, επειδή το διάβασα και στο φόρουμ, πως ξέρω αν δουλεύει σωστά ο θερμοστάτης;
Και κάτι ακόμη. Ενα οργανάκι στη μέση του καντράν, είναι η ένδειξη πίεσης λαδιού; Δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει και τι πρέπει να κοιτάω, ειδικά όταν είναι κρύο παίζει διαρκώς.
Ευχαριστώ πολύ!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version