!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (737/1050) > >>

panos2171:
Αναβασε τα σε κάποια σελίδα πχ tinypic και βάλε τα λινκ εδώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

anvas94:
Από το tapatalk είναι πολύ πιο εύκολο να ανεβάσεις φωτό. Όταν πας να γράψεις , πατά αριστερά το + και σου βγάζει δεξιά από την φωτογραφική ένα εικονίδιο. Πατάς εκεί και προσθέτεις φωτό. Εάν έχεις iPhone δες απλά στα settings ->απόρρητο -> φωτογραφίες  , ότι έχεις τσεκάρει το tapatalk για να έχει πρόσβαση , σε περίπτωση που καταλαθος πάτησες decline

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kostasgpap:
Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταποκριση αλλα δεν θα προχωρήσει το deal, ο άνθρωπος ( τίμιος κι ωραιος ακούγεται στο τηλέφωνο)που πουλαει το αμαξι ζητάει κατα την άποψη μου πολλα λεφτά. Οπότε δεν εχω και λόγο να ανεβάσω τις φωτογραφίες και να σταταλαω τζάμπα χώρο στο forum.

jSkyline:
Κάνε απλά υπομονή λοιπόν και αφού πουληθεί το μηχανάκι σου τότε θα μπορείς και εσυ με τη σειρά σου να αγοράσεις το ΜΧ που θέλεις.

evovi:
Καλησπέρα σας, ψάχνω για NC γενικά. Είδα ένα του '07, 1ο χέρι, στο οποίο ο κάτοχός του έκανε όλα τα service σε γνωστό εξουδιοδοτημένο. Το θέμα είναι ότι 2 φορές δεν ήταν συνεπής με αποτέλεσμα να κάνει 2 χρόνια για να του αλλάξει λάδια. Πιο συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι του 2012 το ξαναπήγε το καλοκαίρι του 2014 και μετά τον Σεπτέμβρη του 2016. Τα προηγούμενα ήταν οκ. Το πήγα σε μηχανικό για έλεγχο -πρώην εξουσιοδοτημένο- και μου είπε ότι ειναι οκ το αυτοκίνητο και ότι τα λάδια αντέχουν γενικά παραπάνω. Μέτρησε και συμπίεση και είπε ότι δεν είχε φθορές...

Τι λέτε; Θα το παίρνατε;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version