!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Gas21:
Μιλάμε πλεον για αυτοκινητο 10ετιας.Σιγουρα τα "λιγα" χιλιομετρα στο καντραν δε θα πρεπε να ναι προτεραιότητα για την αγορα ενος μτχ NC.
Kostasgpap:
Καλησπέρα, πριν περίπου 1 μηνα εκανα εγράφη στο φόρουμ κι οπως ειχα πει, δεν ειμαι κάτοχος mx5 αλλα θελω πολύ να γινω. Χτες λοιπόν δέχτηκα ενα τηλεφώνημα για ενα Yamaha tmax που πουλάω, και για να μην πολυλογώ ενω στην αγγελία δεν γραφω για ανταλλαγές ο ανθρωπος εχει ενα mx5 nc και θα τον ενδιέφερε η τράμπα (το καρμα?!) . Ειναι μοντέλο του 06 με 150.000 χλμ και με βαση τα λεγόμενα του πληρες βιβλίο service . Μου έστειλε και καποιες φωτογραφίες που εαν δεν εχετε αντίρρηση θα ηθελα να τις ανεβάσω για να ακούσω την γνωμη σας , με οτι μπορείτε να διακρίνετε σαν ποιό έμπειρα ματια στο συγκεκριμένο μοντελο. Θα ηθελα ομως κι ακομη μια βοήθεια, εαν φτασω να δω το αμάξι υπάρχουν καποια σημεία που πρέπει να δώσω ιδιαίτερη προσοχή, καποια κουσούρια που μπορει να βγαζει και θα αποδεικνύουν την σωστή ή οχι χρηση του αυτοκινήτου;!
georgep800:
--- Quote from: Kostasgpap on September 14, 2017, 11:20:24 PM ---Καλησπέρα, πριν περίπου 1 μηνα εκανα εγράφη στο φόρουμ κι οπως ειχα πει, δεν ειμαι κάτοχος mx5 αλλα θελω πολύ να γινω. Χτες λοιπόν δέχτηκα ενα τηλεφώνημα για ενα Yamaha tmax που πουλάω, και για να μην πολυλογώ ενω στην αγγελία δεν γραφω για ανταλλαγές ο ανθρωπος εχει ενα mx5 nc και θα τον ενδιέφερε η τράμπα (το καρμα?!) . Ειναι μοντέλο του 06 με 150.000 χλμ και με βαση τα λεγόμενα του πληρες βιβλίο service . Μου έστειλε και καποιες φωτογραφίες που εαν δεν εχετε αντίρρηση θα ηθελα να τις ανεβάσω για να ακούσω την γνωμη σας , με οτι μπορείτε να διακρίνετε σαν ποιό έμπειρα ματια στο συγκεκριμένο μοντελο. Θα ηθελα ομως κι ακομη μια βοήθεια, εαν φτασω να δω το αμάξι υπάρχουν καποια σημεία που πρέπει να δώσω ιδιαίτερη προσοχή, καποια κουσούρια που μπορει να βγαζει και θα αποδεικνύουν την σωστή ή οχι χρηση του αυτοκινήτου;!
--- End quote ---
Καλησπέρα,
Ανέβασε τις φώτο που σου έστειλε να δούμε!
jSkyline:
Εννοείται πως μπορείς να ανεβάσεις φωτο και τα χλμ του αυτοκινήτου φαίνονται και αρκετα τίμια για την ηλικία του.
Kostasgpap:
--- Quote from: jSkyline on September 14, 2017, 11:50:07 PM ---Εννοείται πως μπορείς να ανεβάσεις φωτο και τα χλμ του αυτοκινήτου φαίνονται και αρκετα τίμια για την ηλικία του.
--- End quote ---
Θεώρησα πως θα καταφέρω ευκολα να τις ανεβάσω αλλα δεν βρίσκω ακρη... πως ανεβαίνουν οι φωτογραφίες απο κινητό χωρις tapatalk οεοο;!!!
Τα χλμ φαίνονται όντως τιμια αλλα και πολλά και με τρομάζουν λιγο να πω την αληθεια
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version