!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (735/1050) > >>

SteliosR:
[

[/quote]
Αν καταλαβαινω καλα απο το σχημα φοράει τα Bridestone Potenza RE720! Ενυπωσιακο! Τα λαστιχα εχουν σταματησει παραγωγη απο το 2011-12! Ισως και λιγο πιο παλια! Το τιμονι εμενα μου φαινεται σε καλη κατασταση. Το καθισμα εχει μια μικρη φθορα αλλα οχι υπερβολικη θα ελεγα.
[/quote]

Εχεις αγορασει καινουριο το ΜΧ5 σου? Φιλικα ρωταω, αυτη η φθορα δεν γινεται σε 30Κ. Με τιποτα...

Liakos:
Εγω δε βλεπω φθορα στο τιμονι. Το δικο μου στις 30.000χλμ ειχε σιγουρα ορατοτατη φθορα.

Το σαλονι δεν ειναι εργοστασιακο αρα κακως το σχολιαζουμε. Δε μπορουμε να ξερουμε αν το εχει αγορασει μτχ και το εχει τοποθετησει ή τι ποιοτητας υλικα χρησιμοποιηθηκαν.

Οι ζωνες δεν εχουν σχεση με τα χιλιομετρα, αλλα με τα "μπες-βγες".

Απο εκει και περα, οντως τα χιλιομετρα για μοντελο 2009 φαινονται λιγα, αλλα ποιος ξερει...?

georgep800:
Μόνο απο το γεγονός ότι δεν έχει κάνει τα service στην αντιπροσωπεία όσο το αμάξι ήταν στην εγγύηση, είναι να σε προβληματίζει για τα χιλιόμετρα που έχει.

jSkyline:

--- Quote from: SteliosR on September 08, 2017, 03:39:45 PM ---Εχεις αγορασει καινουριο το ΜΧ5 σου? Φιλικα ρωταω, αυτη η φθορα δεν γινεται σε 30Κ. Με τιποτα...

--- End quote ---
Οχι Στέλιο δεν το ειχα αγοράσει καινούργιο αλλα 4ετιας με κάτι λιγοτερο απο 45.000χλμ. Το δικο μου δεν αποτελει μέτρο συγκρισης ετσι και αλλιως τα ΝΒ ειχαν και πιο ανθεκτικά τιμονια και το δικο μου ειναι και ξύλινο.

Κατα τ αλλα ομως τυχαινει να γνωρίζω πολλα NC απο τις πρωτες τους μέρες. Η απάντηση του Ηλια πιο κάτω είναι ένα απο τα παραδείγματα που θα μπορούσα να αναφέρω. Θυμάμαι και τον ιδιο αλλά και πολλούς απο εδω μέσα αν γκρινιάζουν για το πόσο γρήγορα ηρθε η φθορά στο τιμόνι τους. Ήταν κλασσικη κουβέντα κατόχων NC και σκέψου να είσαι ο μοναδικός κάτοχος ΝΒ και να έχεις και ξύλινο! Η πιο βαρετη κουβεντα που μπορείς να παρακολουθήσεις!

Hayate:
εμένα το τιμόνι καλό μου φαίνεται κ τα χλμ θα μπορούσαν να είναι πραγματικότατα. μου έχει τύχει να αγοράσω τέτχιο αμάξι εξάλλου.
το πρόβλημά μου είναι ότι δε θα έπαιρνα ποτέ στα σοβαρά ένα τύπο που γράφει 150 άλογα στην αγγελία, α. ως προσωπικότητα κ β. σχετικά με αυτά που θα δήλωνε για την συντήρηση του αυτοκινήτου. Μπόνους ότι κυκλοφορεί με λάστιχα 10ετίας. Ανετα θα μπορούσε να αλλάζει λάδι στην τριετία κ αν.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version