!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
ted33:
Να το παρεις και θα δεις ποσο θα το χαρεις γειτονα!(Αγ.Παρασκευη). Δε νομιζω Χαλανδρι να στο πειραξουν ειδικα αν εισαι κατω Χαλανδρι ειναι ηρεμα.
Alex:
Το έχω 8 χρόνια έξω το αμάξι.
Δεν παίρνει νερά η κουκούλα. Μια αδιαβροχοποίησή της και καθάρισμα τον υδροροών, μειώνουν και την υγρασία στο εσωτερικό της καμπίνας.
Κουκούλα δεν θα βάζεις στο αμάξι αν δεν είναι πεντακάθαρο. Αν το κάνεις 10 φορές, το βερνίκι σαν καινούριο...ήταν.
Έχω σχεδόν 6 χρόνια στο πορτπαγκαζ ένα ψεκαστικό για τα τζάμια, γεμάτο με απιονισμένο νερό. Βρέχω τις κουτσουλιές μαυτό και μετά από ένα λεπτό ψεκάζω ξανά τρίβοντας απαλά με το χέρι να ξεκολλήσει. Μετά δεν δημιουργεί πρόβλημα. Μιλάμε για 2 λεπτά υπόθεση και (μετά από μια φορά που μου πέταξε βερνίκι μια κουτσουλιά) το βερνίκι δεν έχει διαβρωθεί πουθενά.
Μην σε ανησυχεί καθόλου το έξω. Το μόνο σπαστικό είναι πως θα το πλένεις και δε θα το χαίρεσαι για πολλές μέρες πεντακάθαρο
hobby1000:
Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει ξαναρωτησει κάνεις το βλέπω πολύ καιρό σε αγγελία και τώρα με νέα τιμή.https://www.car.gr/8568906-mazda-mx-5-nc-crs-motors. Το έχει ψάξει κάνεις από κοντά;
aero21:
Καλησπέρα, είμαι εδώ στο forum από το 2011 που πήρα κι εγώ ένα nc. Του έχω κάνει πλέον 150.000χμ και έχω δει και τα κουσούρια και τα καλά του. Κοντινό μου πρόσωπο θέλει επίσης να πάρει ένα nc. Μιας και δεν έχει σπορ οδηγική εμπειρία κι έχει και παιδιά (...) τον συμβούλεψα να έχει ESP. Είδε λοιπόν αυτό
https://www.car.gr/10824964-mazda-mx-5
Πήγε και το είδε και το ερευνήσαμε το αμάξι:
Αρχικά εντυπωσιακά λίγα τα χιλιόμετρα -30.000-
Στους servers της mazda φαίνεται μόνο ένα σέρβις στα 10.000 χμ αλλαγή λαδιών και φίλτρου. ¨Εκτοτε τίποτα, μόνο ένα βιβλίο από τοπικό συνεργείο από σέρβις το 2014. Λέει τα άλλαζε μόνος του.
Έχει τρύπα στη πόρτα από μαρσιέ μοτοσυκλέτας. Κατά τα λεγόμενά του το άφησε με ένα αυτοκόλλητο για να μη βάψει όλη τη πόρτα και δε ξέρουμε από τι είναι. Έτσι είχα κάνει κι εγώ σε άλλο αμάξι όταν το πουλούσα. Όμως στον έλεγχο βρήκαν ολική βαφή και στο εμπρός αριστερό φτερό και στην αριστερή πόρτα και τον πίσω προφυλακτήρα... Γιατί εκεί δε τα άφησε άβαφα και το αποκρύπτει; Btw από μέσα δε βρήκαν ίχνη τρακαρίσματος.
Κεραία aftermarket πρέπει να είναι.
Τα εμπρός ελαστικά είναι της μάνας του....2009....
Τα λάστιχα στο παρμπρίζ έχουν αρχίσει να ξεραίνονται, και από φωτογραφίες πίσω από το ντουλαπάκι, από τη βάση του ταμπλό, φαίνεται ελάχιστη σκουριά κάτι που δείχνει πως έχουν ξεραθεί και οι τάπες στο πλαστικό κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες, και βάζει νερό.
Esp δεν έχει, είναι αναληθής η αγγελία.
Εδώ μέσα έχουμε καθόλου εικόνα από αυτό το αυτοκίνητο γιατί μας έχει μπερδέψει.
aero21:
--- Quote from: aero21 on September 07, 2017, 08:09:49 PM ---Καλησπέρα, είμαι εδώ στο forum από το 2011 που πήρα κι εγώ ένα nc. Του έχω κάνει πλέον 150.000χμ και έχω δει και τα κουσούρια και τα καλά του. Κοντινό μου πρόσωπο θέλει επίσης να πάρει ένα nc. Μιας και δεν έχει σπορ οδηγική εμπειρία κι έχει και παιδιά (...) τον συμβούλεψα να έχει ESP. Είδε λοιπόν αυτό
https://www.car.gr/10824964-mazda-mx-5
Πήγε και το είδε και το ερευνήσαμε το αμάξι:
Αρχικά εντυπωσιακά λίγα τα χιλιόμετρα -30.000-
Στους servers της mazda φαίνεται μόνο ένα σέρβις στα 10.000 χμ αλλαγή λαδιών και φίλτρου. ¨Εκτοτε τίποτα, μόνο ένα βιβλίο από τοπικό συνεργείο από σέρβις το 2014. Λέει τα άλλαζε μόνος του.
Έχει τρύπα στη πόρτα από μαρσιέ μοτοσυκλέτας. Κατά τα λεγόμενά του το άφησε με ένα αυτοκόλλητο για να μη βάψει όλη τη πόρτα και δε ξέρουμε από τι είναι. Έτσι είχα κάνει κι εγώ σε άλλο αμάξι όταν το πουλούσα. Όμως στον έλεγχο βρήκαν ολική βαφή και στο εμπρός αριστερό φτερό και στην αριστερή πόρτα και τον πίσω προφυλακτήρα... Γιατί εκεί δε τα άφησε άβαφα και το αποκρύπτει; Btw από μέσα δε βρήκαν ίχνη τρακαρίσματος.
Κεραία aftermarket πρέπει να είναι.
Τα εμπρός ελαστικά είναι της μάνας του....2009....
Τα λάστιχα στο παρμπρίζ έχουν αρχίσει να ξεραίνονται, και από φωτογραφίες πίσω από το ντουλαπάκι, από τη βάση του ταμπλό, φαίνεται ελάχιστη σκουριά κάτι που δείχνει πως έχουν ξεραθεί και οι τάπες στο πλαστικό κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες, και βάζει νερό.
Esp δεν έχει, είναι αναληθής η αγγελία.
Εδώ μέσα έχουμε καθόλου εικόνααπό αυτό το αυτοκίνητο -ειδικά από Θεσ/νίκη που βρίσκεται- γιατί μας έχει μπερδέψει;
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version