!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Dasimo:
Εγώ έχω μια κουκούλα η οποία μπαινοβγαίνει σε τριάντα δευτερόλεπτα και έτσι το αμάξι είναι σαν καινούργιο .
Sent from my iPad using Tapatalk
M1llaaN0:
--- Quote from: Liakos on September 06, 2017, 08:59:29 PM ---Το RC με τη σκληρη αναδιπλουμενη δε το σκεφτεσαι?
--- End quote ---
Ξεφεύγει λίγο στο budget(~7000). Είναι μονόδρομος θεωρείς?
--- Quote from: Dasimo on September 06, 2017, 09:32:39 PM ---Εγώ έχω μια κουκούλα η οποία μπαινοβγαίνει σε τριάντα δευτερόλεπτα και έτσι το αμάξι είναι σαν καινούργιο .
--- End quote ---
Το καλύπτει ολόκληρο ή μόνο το πάνω μέρος? Μπελαλίδικο λίγο αλλά ίσως για βροχερές μέρες είναι λύση..
Liakos:
--- Quote from: M1llaaN0 on September 06, 2017, 09:39:40 PM ---Μπελαλίδικο λίγο αλλά ίσως για βροχερές μέρες είναι λύση..
--- End quote ---
Οι κουτσουλες, ο ηλιος και οι κακοβουλοι θα με ανησυχουσαν πολυ περισσοτερο απο τη βροχη. Δε βαζει νερο η κουκουλα.
georgep800:
--- Quote from: M1llaaN0 on September 06, 2017, 09:39:40 PM ---
Το καλύπτει ολόκληρο ή μόνο το πάνω μέρος? Μπελαλίδικο λίγο αλλά ίσως για βροχερές μέρες είναι λύση..
--- End quote ---
Μάλλον στο μυαλό σου θα έχεις άλλα cabrio που έχουν θέμα με τα νερά. Το NC δεν έχει! Αν θα έπρεπε να σε απασχολεί κάτι, αυτό θα ήταν ενδεχόμενη κακόβουλη ενέργεια στην κουκούλα. Πόσο μάλλον αν είσαι σε περιοχή με πολλούς καλοθελητές...
M1llaaN0:
--- Quote from: georgep800 on September 06, 2017, 11:00:08 PM ---Μάλλον στο μυαλό σου θα έχεις άλλα cabrio που έχουν θέμα με τα νερά. Το NC δεν έχει! Αν θα έπρεπε να σε απασχολεί κάτι, αυτό θα ήταν ενδεχόμενη κακόβουλη ενέργεια στην κουκούλα. Πόσο μάλλον αν είσαι σε περιοχή με πολλούς καλοθελητές...
--- End quote ---
Δεν είχα ποτέ επαφή με cabrio και γι αυτό και η ερώτηση.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, :thx:. Οπότε μένει το πρόβλημα των καλοθελητών (μένω Χαλάνδρι) που πιστέυω αντιμετωπίζεται με ασφαλεια κλοπής
(απαλλαγή 300ε απ όσο είδα, βάζεις καινούρια κουκούλα άραγε;).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version