!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (726/1050) > >>

Skyggedans:

Δημήτρη δε χρειάζεται να ανησυχείς για το αυτοκίνητο σου.

Ο Χρήστος που το πήρε και δεν το κρατάει, δεν είναι γιατί έχει βγάλει πρόβλημα, αλλά επειδή είναι 1.90+ και κάνει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά με αυτό, δεν βολεύεται με τίποτα.
 Ήθελε να πάρει miata για να κάνει το κέφι του, αλλά είδε πως δεν τον βολεύει και γι' αυτό το δίνει. Τίποτα κακό και μάλιστα έχει μείνει έκπληκτος από την καλή του κατάσταση.

Γιάννη, αν και γνωρίζω την αγάπη σου για τα μπεμβέ, το "σιχαμένο" του Χρήστου ήταν δώρο του πατέρα του και ως 1ο του αμάξι, το πρόσεχε καλύτερα κι απ' τον ίδιο. Στο γράφω μόνο και μόνο γιατί δε θα άρεσε σε κανέναν κάτι που έχει αγαπήσει και φροντίσει έτσι, να το διαβάζει για σιχαμένο, παρόλο που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους  :good:

MpalwnwPantelonia:
καλησπερα σου φιλε μου, το ε36 που ειχα αν το θεωρεις σιχαμενο δεκτο οπως και γω μπορω να θεωρω οτι οδηγας σιχαμενο χωρις ομως να σου το μεταφερω ετσι. ειχα λοιπον μερακι-αχτι να παρω mx-5 εχουν παρα πολλα φιλαρακια μου κ καθε φορα που εμπαινα παθαινα κατι που δε παθαινα με το bmw μου (328i) με αρκετα καλουδια. ο κυριος λογος που εδωσα το αυτοκινητο μου που δε θες να ξερεις ποσα λεφτα ξοδεψα επανω ητανε οτι πλεον δε μπορουσα να το κυκλοφορησω σε καθημερινη βαση λογο συντηρησης και πολυυυ καυσιμου. εψαξα κ βρηκα το μξ-5 που δειχνει καποιος πρωην ιδιοκτητης παραπανω. πηγα το ειδα με ατομο που τα γνωριζει απ εξω ισως καλυτερα απο οποιον αλλο γνωριζω πηρα το οκ και το πηρα, με αγχος μεν καθως δεν ειχα ξανα ποτε μετατροπη τουρμπο. το αμαξι δε μου εχει ζητησει ουτε μισο ευρω σε ζημια κατι που δε περιμενα. δουλευει αψογα σε ολο το φασμα και δε μπερδευει πουθενα κατι που επισης περιμενα. τελος παντων το αυτοκινητο το ηθελα το πηρα δε τρελενομαι να το δωσω απλως ειναι φασεις (σπανιες να βαλω 3ους) μεσα που ζοριστηκα. και καποιες φορες που χρειαζομαι χωρο στο πορτ παγκαζ και γενικα δεν εχω. οταν το πηρα ηξερα οτι παιρνω αμαξι χωρις χωρους κλπ το δεχομαι . δε βιαζομαι ουτε και καιγομαι να το δωσω σε 5-6-7-8ο χερι γιατι μου βγαλε κατι.  και ενα υπερ-θετικο στο συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι οτι θυμηθηκα τι σημαινει βολτα σε καθημερινη βαση. δε  συγκρινεται στο καυσιμο ακομα και σε γρηγορη οδηγηση με το bmw απ την αλλη ενα αρνητικο ειναι οτι πολλες φορες και με σκαμενο καθισμα μπλεκω χερια μπουτια στο τιμονι, και οταν το εχω ανοιχτο απο επανω αν δε κατσω λιγο μυστηρια το μετωπο μου ειναι απ εξω. οποτε εαν το κρατησω θα προσπαθησω να παρω χαρντ τοπ.

MpalwnwPantelonia:
και για να τελειωνω , οτι και να οδηγαει ο αλλος οσα χερια κ αν εχει αλλαξει και καμια αξια να μην εχει σεβομαι τον αλλο για τον κοπο του κ ας μη το εφτιαξε αυτος και δε κακολογω. οπως βλεπω εισαι και 33 ετων δεν εισαι κανενα μωρο.

Dasimo:
Ο Jskyline δεν αναφέρθηκε προσωπικά στο αμάξι σου είμαι σίγουρος ! Έχει θέμα με όλες τις BMW (εγώ τις αγαπάω ας πούμε πολύ και για πρωινό μου αμάξι έχω ένα 116d)! Όποτε μην μαλώνουμε χωρίς λόγο με δεδομένο ότι όλοι λατρεύουμε τα μαζντακια μας όπως και τις BMW μας ! Make love not war ! Καλό καλοκαίρι και συγγνώμη για την παρέμβαση .
ΥΓ το Ε36 σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια και εγώ προσωπικά το λατρεύω , να το χαίρεσαι !

Sent from my iPhone using Tapatalk

jason#9:
Χρηστο καλησπερα και απο εδω καταρχας .. Εγω ηξερα ηδη οτι το αμαξι παει καλα και δουλευει αψογα .
Εγω αλλα και ο Γιωργος που το πηρες ειμαστε αρκετα ψειρες δυστηχως. 8)
Μην παρεξηγεις τον Γιαννη . Στην ιδια εταιρεια εχω προχωρησει και ακουω το ιδιο κραξιμο. :zalistika: :llol:
Αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις οτι δεν το κανει απο κακια..
Απλα ολοι οι ανθρωποι εχουμε τις παραξενιες - περιεργιες μας ..
Αν σου αρεσει μπορεις να βγαλεις το υλικο απτο καθισμα και να καθεσαι πιο χαμηλα  η να κοιταξεις καποιο μπακετ !
Ειχα καημο να βαλω καθισματα απο Lotus αλλα δεν προλαβα.. :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version