!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (722/1050) > >>

Js:
Καλησπέρα σε όλους! Καινούριος εδώ! Θέλω τη γνώμη σας... Είμαι ανάμεσα σε ένα mx5 mid edition 1800cc και σε ένα high edition 2000cc και τα δύο είναι σε άψογη κατάσταση με μεταλλικές οροφές. Το 1800cc στα 6500-6000 χιλιάδες ευρώ το δεύτερο 5500-5000 χιλ. Ευρώ. Τα 2000cc τα παντρεύομαι ή θα πουληθεί μετά αυτή είναι η απορία μου και φυσικά αν αξίζει για τα δερμάτινα καθίσματα-θερμαινόμενα ή αν το κόστος να κάνω στο mid edition τις αλλαγές αυτές αξίζει περισσότερο?? Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα

Gas21:
Καλως τον.
Βρήκες 2λιτρο RC  high edition σε αψογη κατασταση στα 5000 και ακομα εχεις αμφιβολίες αν αξιζει;
Αν ειναι οντως σε αψογη κατασταση  παρτο χτες.

spoumi:
Χθες δεν μπορεί να το πάρει γιατί αφενός πέρασε η μέρα και δν μπορεί να πάει πίσω στον χρόνο κ δεύτερον χθες ήταν Σάββατο οπότε και πάλι λογικά δεν θα μπορούσε.
Καλό θα ήταν όταν λέμε κάτι σε άλλον να ξέρουμε τι λέμε :)

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Gas21:
Μετα απορείς γιατι εχει πέσει έτσι το φορουμ .

spoumi:
Όταν δίνονται άστοχες συμβουλές από άτομα σαν εσένα λογικό είναι. Δεν αναρωτήθηκε κάνεις περί αυτού.

Στα του θέματος παίρνεις ένα αμάξι που καινούριο έκανε 32+Κ με 5Κ και φοβάσαι μην το παντρευτείς? Πουλά το μετά από ένα χρόνο 4Κ.
Απλά επειδή η τιμή είναι πολύ χαμηλή προσωπικά θα ήμουν πολύ προσεκτικός στο τι αγοράζω.

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version