!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
sabtas:
--- Quote from: babis077 on May 18, 2017, 12:16:31 PM ---
Όχι μόνο πέρασα. Αλλά μπήκα κ μέσα κ το πήγα κ βόλτα. Το μοτέρ ειναι δυνατό και έχει καλό πάτημα το αμάξι αλλά φαίνεται εμφάνισιακα το αμάξι πολύ ταλαιπωρημενο. Θα έχει φάει γερές στουκες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
καλα μπορει να παταει... αλλα για ποσο ειναι το θεμα???τι επισκευη εγινε?? σε βαθος ή βαλε κατι να δουλεψει να το πουλησουμε στον επομενο???
Τωρα αν λες οτι εχει και στουκες τι να σου πω??? εσενα σου φαινονται λογικα αυτα τα λεφτα που ζηταει ο μαντρας???
παζαρια του εκανες??? πως τον ειδες???
Με αυτα που σου εχουμε πει μπορεις να καταλαβεις οτι το αμαξι το πηρε ξεφτηλα και παει να βγαλει τρελο κερδος....με επισκευη που μπορει να την εκανε και με 200 ευρω με τις ακρες που εχουν οι μαντραδες....
Αν με το τοσο βεβαρημενο παρελθον του σου αρεσε τοσο πολυ και το θες ακου τη γνωμη μου
.... αρχικα πηγαινε το σε ενα καλο φανοποιο για να δεις ποσο σοβαρες στουκες ειχε....μετα σε μηχανικο που να ξερει απο τουρμπο ΜΧ5 και οχι της γειτονιας....γιατι οπως σου εχουμε πει ειχε ζημια. και ΑΝ τα περασει ολα αυτα και το θες ακομα τοτε παζαρεψε το σκληρα. 5500 δεν αξιζει....
babis077:
--- Quote from: sabtas on May 18, 2017, 06:52:30 PM ---
--- Quote from: babis077 on May 18, 2017, 12:16:31 PM ---
Όχι μόνο πέρασα. Αλλά μπήκα κ μέσα κ το πήγα κ βόλτα. Το μοτέρ ειναι δυνατό και έχει καλό πάτημα το αμάξι αλλά φαίνεται εμφάνισιακα το αμάξι πολύ ταλαιπωρημενο. Θα έχει φάει γερές στουκες.
--- End quote ---
καλα μπορει να παταει... αλλα για ποσο ειναι το θεμα???τι επισκευη εγινε?? σε βαθος ή βαλε κατι να δουλεψει να το πουλησουμε στον επομενο???
Τωρα αν λες οτι εχει και στουκες τι να σου πω??? εσενα σου φαινονται λογικα αυτα τα λεφτα που ζηταει ο μαντρας???
παζαρια του εκανες??? πως τον ειδες???
Με αυτα που σου εχουμε πει μπορεις να καταλαβεις οτι το αμαξι το πηρε ξεφτηλα και παει να βγαλει τρελο κερδος....με επισκευη που μπορει να την εκανε και με 200 ευρω με τις ακρες που εχουν οι μαντραδες....
Αν με το τοσο βεβαρημενο παρελθον του σου αρεσε τοσο πολυ και το θες ακου τη γνωμη μου
.... αρχικα πηγαινε το σε ενα καλο φανοποιο για να δεις ποσο σοβαρες στουκες ειχε....μετα σε μηχανικο που να ξερει απο τουρμπο ΜΧ5 και οχι της γειτονιας....γιατι οπως σου εχουμε πει ειχε ζημια. και ΑΝ τα περασει ολα αυτα και το θες ακομα τοτε παζαρεψε το σκληρα. 5500 δεν αξιζει....
--- End quote ---
Εντάξει δεν θα ασχοληθώ δεν αξίζει. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
sotos:
Το συγκεκριμένο το είχε φίλος και το τουρμπισε..ειναι πολυ ταλαιπωρημένο απο καροτσα και θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι δν εκλειναν ουτε οι πόρτες σωστά...
babis077:
--- Quote from: sotos on May 18, 2017, 08:03:06 PM ---Το συγκεκριμένο το είχε φίλος και το τουρμπισε..ειναι πολυ ταλαιπωρημένο απο καροτσα και θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι δν εκλειναν ουτε οι πόρτες σωστά...
--- End quote ---
Αυτό.με.τις πόρτες το είδα κ.γω κ μου είπε το παλικάρι δεν είναι τίποτα ο μεντεσές θέλει ρύθμιση!!
matt21:
Update: Ο φίλος συνεχίζει το ψάξιμο. Ξέρουμε κάτι γι αυτό;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9949482/
Ευχαριστώ! ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version