!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Dasimo:
Και εμένα είχε 1500 ευρώ claim στην ασφαλιστική και ήταν 1200 οροφή και 300 τα περαστικά! Μετά από απόπειρα κλοπής με 300 απαλλαγή . Δεν λέει τίποτε αυτό .
Sent from my iPhone using Tapatalk
spoumi:
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να ελεγχθεί με περισσότερη προσοχή ένα αμάξι που ξέρεις ότι έχει ζημιά.
Βέβαια υπάρχουν και οι ζημιές που δεν φαίνονται στα χαρτιά.
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
jSkyline:
Συνήθως οι ζημιές που δεν φαίνονται στα χαρτιά είναι οι χειρότερες! Αυτές που μπορεί ο ιδιοκτήτης να έχει φτιάξει πρόχειρα για οικονομία.
Πρόσφατα πάντως ένα βάψιμο πόρτας, πίσω προφυλακτηρας και ένας ηλεκτρικά ανακλινομενος καθρέφτης σε Fiesta κόστισαν στην ασφαλιστική λίγο παραπάνω από 1000€. Μιλάμε για ανούσια ζημιά σε σταματημένο αμάξι, από κάποιον που απλά πέρασε και ακούμπησε με 10χλμ την ώρα!
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Thanasis_:
--- Quote from: akls.pct on May 08, 2017, 10:34:50 PM ---@Manolis οκ και τελικά τι έκανες?
@spoumi ωραία προτείνεις να πάω να το τσεκάρω λοιπόν?
--- End quote ---
Να το τσεκαρεις ναι. Εμενα το δικο μου μοντελο του 2007 τον Σεπτεμβρη του 2016 επεσε ενας πισω μου με λιγα χλμ. Το αποτελεσμα ηταν αλλαγη προφυλακτηρα και 2 μτχ φαναρια πισω επειδη ειχα ραγισει λιγο σε 2 σημεια. Το αμαξι δεν πηρε ουτε πλαισιο, ουτε σασι, ουτε βασεις ουτε καν μετοπη πισω.
Το συνολικο κουστουμι που πληρωσε η ασφαλιστικη ηταν 1200€ για μεταχειρισμενα πραγματα, οποτε απο μονος καταλαβαινεις οτι για μια ζημια max 400€ τι διαφορα εχουν 1200€ που πληρωσε η ασφαλιστικη.
Στάλθηκε από το Plus E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SteliosR:
akls.pct εχεις πμ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version