!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Skyggedans:
Η έκδοση αυτή λέγεται Phoenix και βγήκε σε παραγωγή από τον Μάρτιο του 2002.
Και φυσικά δεν λέγεται Nardi Torino...
Το θολωμένο φανάρι μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά όχι απαραίτητα σημαντικά. Ξεραμένη κόλλα, πήρε υγρασία ή ανοίχτηκε και δεν ξαναέκλεισε καλά.
Επίσης η κουκούλα χρήζει άμεσης περιποίησης με Vinyl Rubber Care, αν δεν έχει σκισίματα.
Προσοχή στον συγκεκριμένο μαντρά. Αν πας να το δεις, οπωσδήποτε να τσεκάρεις για σκουριές και σάπια από κάτω. Φέρνει άπειρα εισαγωγής.
hobby1000:
--- Quote from: Skyggedans on May 06, 2017, 10:04:32 AM ---
Η έκδοση αυτή λέγεται Phoenix και βγήκε σε παραγωγή από τον Μάρτιο του 2002.
Και φυσικά δεν λέγεται Nardi Torino...
Το θολωμένο φανάρι μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά όχι απαραίτητα σημαντικά. Ξεραμένη κόλλα, πήρε υγρασία ή ανοίχτηκε και δεν ξαναέκλεισε καλά.
Επίσης η κουκούλα χρήζει άμεσης περιποίησης με Vinyl Rubber Care, αν δεν έχει σκισίματα.
Προσοχή στον συγκεκριμένο μαντρά. Αν πας να το δεις, οπωσδήποτε να τσεκάρεις για σκουριές και σάπια από κάτω. Φέρνει άπειρα εισαγωγής.
--- End quote ---
ok .ευχαριστώ πολύ.
jSkyline:
Δεν το ξέρω το αμάξι αλλα έτυχε πριν 10 μέρες να περάσω απο εκεί για ασχετο λόγο, το χάζεψα λίγο, φαίνεται πολύ καθαρό, ζήλεψα κυρίως το εσωτερικό του. Είναι στην ιδια ηλικία με το δικό μου και ηταν σε πολυ καλύτερη κατάσταση. Αυτό που σου εγραψε ο Νοτης για το φανάρι ισχύει, 90% το αμάξι έχει αλλάξει το απέναντι φανάρι απο τρακάρισμα, δεν φάνηκε σοβαρό, στο φτερό δεν κατάλαβα διαφορα στο χρώμα και γενικά κόβει το μάτι μου σε τέτοια, ο προφυλακτήρας είναι όμως βαμμένος.
akls.pct:
Απογοήτευση.
Έχω δεί 8 αυτοκίνητα το τελευταίο 3μερο, όλα "ατρακάριστα". Τα μίσα δεν αξίζουν ούτε καν τα λεφτά τους και τα υπόλοιπα που είδα είχαν ζημιά από 1500 ++ ευρώ στο παρελθόν!! Πληροφορίες από την ασφαλιστική φυσικά γιατί όλοι ατρακάριστα τα παρουσιάζουν.
Για την ακρίβεια για ένα που από κοντά ήταν με διαφορά στην καλύτερη κατάσταση με ενημέρωσε ο ασφαλιστής μου σήμερα το πρωί πως το '11 δηλώθηκε ζημιά ύψους 3860 ευρώ! :-[
Ψάχνω για μαύρο NC με χλμ κοντά ή λιγότερα απο 100k. Αν κάποιος έχει κάτι κατα νού ας το μοιραστεί.
Σας ευχαριστώ!
spoumi:
Απλά έχετε στο νου σας ότι το χρηματικό ύψος δεν λέει και πολλά. Έναν προφυλακτήρα ένα φανάρι κ ένα φτερό να αλλάξεις φτάνεις τα 3Κ στην mazda. Εκτός κ αν θεωρείς κ αυτό ως σοβαρό τρακάρισμα.
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version