!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (698/1050) > >>

HarryB:
What Alex said. Στα συν, ωραιο χρωμα κ "προικα"

LetThingsDrift:
Παιδιά πάντως πληροφορίες για το αμάξι μπορούμε να έχουμε και εκ των έσω...Το παιδι είναι και μέλος του forum αν δεν κάνω λάθος...Αν θέλει ας εμφανιστείΚαι νομίζω ότι όντως το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση από μια μικρή κουβέντα που είχαμε!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

koulantzas:
Καλησπερα σε ολους! Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και την αναφορα στο αυτοκινητο! Γενικα παρακολουθω το φορουμ χρονια τωρα αλλα δεν συμμετειχα ποτε εγγραφως σε καποιο θεμα αν και γνωριζω αρκετα παιδια.. Ως εκ τουτου δεν εχω και τον αναλογο αριθμο posts ετσι ωστε να μπορεσω να το ποσταρω στο section με τις αγγελιες..
Αν υπαρχει καποια απορια που μπορω να λυσω ακομα και απο εδω χωρις να υπαρχει θεμα με τους διαχειριστες εμενα χαρα μου..

jSkyline:
Πόσταρε αν θες την αγγελία σου. Είσαι μέλος αρκετά χρόνια απο οτι βλέπω και εχεις χάσει 2 ολόκληρες μέρες απο τη ζωή σου για να διαβάζεις όσα έχουν γραφτεί εδω μέσα :)

Ozymandias:
Αν ενδιαφερεται καποιος να πουλησει το NC RC του, 1800αρι ή διλιτρο (καλυτερα διλιτρο) ας στειλει ενα πμ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version