!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (691/1050) > >>

jSkyline:
Έχει βάψει προφυλακτήρα μπροστά για αυτό και λείπει το σήμα. Τα σινεμπλοκ δεν ξέρω γιατί μπορεί να χρειάζονται αλλαγή, το δικό μου στα 160Κ οριακά χρειάζεται. Το χρώμα και το εσωτερικό έχουν απολύτως φυσιολογικές φθορές, τα ίδια χάλια είναι και στο μπρίκι μου και δεν έχει φάει ούτε ήλιο ιδιαίτερο, ούτε το έχω τελείως παραμελημένο. Το μαύρο του ΝΒ είναι σκατοχρωμα! Ξέρω και προσωπικά τον μαντρα είναι από αυτούς που δεν αγοράζει οτιδήποτε άλλα όχι ότι τα ξεψαχνιζει κιόλας.

Τέλος το αμάξι δεν είναι του 2004 για κανένα λόγο, λογικά είναι 2001/2002, αν η άδεια γράφει 2004 είναι εισαγωγής.

Στάλθηκε από το HTC One ME dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

RustRat:
Αν εννοει σινεμπλοκ ψαλιδιών, υπολόγιζε 150 πολυουρεθάνης, 300 για λαστιχένια σαν τα οέμ.

Προσωπικά οι φθορές δεν μου δείχνουν αμάξι με 129Κ, αλλά δεν έχω την εμπειρία άλλων μελών.

Τέλος, η προθυμία του να κόψει 500 ευρώ, με προδιαθέτει αρνητικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τασος:
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες! :good:

Μπορει να παω να το δω αλλα υποψιασμενος πλεον .Αν βρω καποιο τις επομενες μερες θα γραψω να μου πειτε ξανα γνωμες!

jSkyline:
Λείπει απο κάτω η πλαστική ποδιά άρα έχει σίγουρα τρακάρισμα μπροστά, εντάξει λογικά πρεπει να ειναι ομως μόνο μετώπη, γιατί οι πόρτες έχουν σωστά κενά. Στο ΜΧ, αν εχει ανέβει καλύμπρα τα σημάδια απο κάτω κάνουν μπαμ. Δεν φαίνεται πολύ καλά αλλα κάτι μου λέει οτι τα δέρματα έχουν ηδη επισκευαστεί μια φορά. Η κατάσταση του χρώματός ειναι κακή, επαναλαμβάνω οτι το μαυρό είναι σάπιο, εμένα πλέον έχει χάσει όλο του το βερνίκι και το αμάξι έμενε σε γκαράζ το 70% της ζωής του και από εμένα αλλά και από τον πρώτο του ιδιοκτήτη, με το που πέρασε την 10ετία η αλλαγές στο χρώμα ηταν δραματικές παρότι δεν το κυκλοφορώ σχεδόν καθόλου, τα χλμ κατα πάσα πιθανότητα δεν ειναι πραγματικά, αλλα αν έχει γίνει σωστή συντήρηση, δεν βγάζει προβληματα. Αν ηταν του 2004 τότε τα χλμ θα μπορούσαν να είναι και φυσιολογικά, αλλα δεν είναι. Και μόνο που εχει τα λογότυπα της Nardi το αμάξι δεν μπορεί να ειναι μετά τις αρχές του 2003.

Bonus: Φοράει μπέζ κουκούλα! Αν είναι σε καλή κατάσταση...πολύ θα την ήθελα!

gabi_haros:

--- Quote from: MaKiS_ on March 30, 2017, 02:52:49 PM ---
--- Quote from: steve on March 30, 2017, 02:23:50 PM ---
--- Quote from: Ozymandias on March 30, 2017, 11:27:32 AM ---Αυτα τα δυο τα ξερει καποιος;

https://www.car.gr/9768117-mazda-mx-5

https://www.car.gr/9765208-mazda-mx-5-nc-1-8-hard-top

--- End quote ---
sorry παιδιά, αλλά ποιο είναι το μεγάλο σέρβις στο nc που κοστίζει 1.000 ευρώ??

--- End quote ---

--- End quote ---

Το πρώτο πήγα και το είδα και ήταν να πάω αύριο Μακρίδη αλλά δεεεεεν...
Το αμάξι έχει 3 ζημιές μεγάλες, με τη μεγαλύτερη να είναι 6.900 ευρώ + τραυματισμός.
Επίσης φαίνεται ότι έχει βαμμένα φτερά και γυρισμένα χλμ (το 2ο δεν με νοιάζει και πολύ).
ΣΚΑΤΑ, δεν θα βρω ποτέ σωστό nc, rc.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version