!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
SteliosR:
--- Quote from: Skyggedans on March 28, 2017, 09:40:08 AM ---
Κράτα στο μυαλό σου πως όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο θα αυξάνονται - άνευ λόγου - οι τιμές στα διαθέσιμα προς πώληση και επίσης θα βγει προς πώληση πολλή σαβούρα. Οπότε να είσαι αρκετά επίμονος στον έλεγχο που θα του κάνεις, όταν καταλήξεις.
--- End quote ---
Γιατι ανευ λογου? Εποχικοτητα ειναι κ επηρεαζει ολα τα προιντα φοβαμαι.
jSkyline:
Το "συλλεκτικό" Nardi Torino είναι εισαγωγής, το μαυρο των 5Κ δεν φαίνεται και ειναι και ακριβό, το ασημί φαίνεται τίμιο, έχει βαψίματα, δεν σημαίνει οτι έχει σοβαρό τρακάρισμα βέβαια, αν είναι πρώτο χέρι είναι ενδιαφέρον και έχει και ΗΤ σε καλή τιμή. Το πράσινο θέλει κουκούλα και έχει αλλάξει δέρματα! Επίσης βλέπω στη φωτο το Α3 cabrio μια φίλης μου, αρα βρίσκεται κοντά στο ΚΑΤ και νομίζω οτι το έχω δει και απο κοντά το αμάξι και πρέπει να είναι καθαρό!
Τασος:
Αυτο των 5κ δεν εχει εξωτερικες φωτογραφιες και το φοβαμαι.
Στο ασημι ,1ο χερι, ειδες βαψιματα που σιγουρα το λιγοτερο εμπειρο ματι μου δεν θα εβλεπε.
Για το πρασινο οντως παραειναι καινουριο εσωτερικα για να μην εχει αλλαξει..Αυτο ειναι απαραιτητα κακο?μπορει να εχει μπει δερμα κακης ποιοτητας σ σχεση με το μαμα θα μου πεις..Μπορεις να με καθοδηγησεις για την κουκουλα ωστε να μπορω να της το επισυμανω και να μπορω να το ξαναεντοπισω μονος?Μηπως εννοεις την εφορμογη της στα πανω απο τα πλαινα παραθυρα?
Skyggedans:
Εγώ γενικά διαφωνώ με αυτή την εποχικότητα, Στέλιο. Εδώ δεν επηρεάζεται η τιμή στα παγωτά, δε βρίσκω λόγο να επηρεάζεται στο miata 15ετίας.
Αλλά είναι προσωπική μου άποψη.
Αν έχω ένα αμάξι σωστό, θα καταλήξω σε μια τιμή πώλησης που θεωρώ αντιπροσωπευτική και σε αυτή θα προσπαθήσω να το πουλήσω, είτε πίνοντας coctail/παγωμένη μπύρα, είτε malt/ελληνικό γλυκύ βραστό. :exaclty:
SteliosR:
Πολυ σεβαστη αποψη, αν και την βρισκω αντιθετη με Προσφορα/Ζητηση κ Εποχικοτητα που διαμορφωνει την τιμη κ εν τελει πωληση ενος προιοντος.
Οι μηχανες ειναι ολες πιο ακριβες τετοια εποχη κ πεφτουν προς τον Σεπτεμβρη.
Ισως ασχετο με αυτο που λεμε, στα S2K ανεβασαν ολοι τιμες, επειδη η εισαγωγη ειναι ασυμφορη πλεον κ για να παρουν καλυτερες αποζημιωσεις απο ασφαλειες.
Θα αγοραζε ομως κανεις AP1 (2001) με 170Κ χλμ, σαλονι VSA, με 18.000?? Μαλλον Οχι! (το πα δεν κρατηθηκα γιατι μου φαινεται μεγαλη μακακια) :excited:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version