!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (677/1050) > >>

Ozymandias:

--- Quote from: Skyggedans on March 22, 2017, 11:20:17 PM ---
 To 2o που σήκωσες, ξέχασε το. Όχι ως αυτοκίνητο, αλλά ως μαντρά. Δεν υπάρχει ούτε τηλεκατευθυνόμενο που να πουλάει αυτός και να μην έχει γυρισμένα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Πάντα γυαλισμένα μοτέρ και βαζελίνη μέχρι και στο κάρτερ. Μακριά από εκεί.

--- End quote ---

Τι μαθαινει κανεις.....

anvas94:

Πάρε και κάτι άλλο που παρατήρησα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gas21:
Απο τον τελευταίο πήραν γνωστοί μου Α3  tfsi  και τρεχουν και δε φτάνουν με προβλήματα απο τον πρωτο μήνα. Κατα τ άλλα γυαλισμένο μεσα έγω με αρωμα "καινουργίλας".

Trelos7:
Για αρχή φίλε μου θα σου πρότεινα να κάνεις ένα test-drive σε 2λιτρο και σε 1.8 για να καταλάβεις τις διαφορές τους, έστω και μόνο στο γκάζι, μιας και αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τα πισωκίνητα ή τα αυτοκίνητα γενικότερα, δεν θα καταλάβεις την παρουσία μπλοκέ διαφορικού στο 2λιτρο.

Μετά, και αφού αποφασίσεις ποια έκδοση θες, θα ψάξεις αποκλειστικά για αυτή.

Θα είναι λάθος (δεδομένου ότι κοιτάς και σε "παίρνει" οικονομικά και για 1.8 και για 2.0) να θες το αυτοκίνητο για τα ενεργητικά του χαρακτηριστικά και να πας σε 1.8. Λάθος επίσης θα είναι να θες το αυτοκίνητο για την απόλαυση του διθέσιου κάμπριο μόνο, και να δώσεις παραπάνω λεφτά για 2λιτρο + τα έξτρα σε τέλη κάθε χρόνο. Χρόνο να έχεις, να μη βιάζεσαι και θα το βρεις. Και αν πάρεις 1.8, αλλάζεις και τις ζάντες, σιγά!  :tease:

Ozymandias:
Το 1800αρι το οδηγησα περυσι για μερικες μερες και το βρηκα λιγο αργο γιαψτα γουστα μου, γι αυτο και η προτιμηση μου στο 2λιτρο. Το μπλοκε λιγο με ενδιαφερει, ωστοσο το 6αρι κιβωτιο δεν με χαλαει καθοοοολου.

Επισης κυνηγαω την ακληρη οροφη οχι μονο για το οτι ειναι σκληρη, αλλα και γιατι μου δινει 1-2 εξτρα εκατοστα στο κεφαλι οπου τα χρειαζομαι λογω υψους

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version