!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
philosopher:
Εγώ πάντως έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν δυο τρόποι να απομακρύνεις τους "άσχετους-περίεργους".
1. Η τιμή, βάζεις ένα 30% πάνω και από τη μέση τιμή οπότε ο άλλος δε παίρνει τηλέφωνο καν. Ο σοβαρός θα πάρει όμως και θα κάνει και το σχετικό παζάρι αν ενδιαφέρεται.
2. Είσαι σχετικά επιθετικός στην αγγελία. Οι γραφικότητες τύπου έχω πληρώσει 10 εκ. ευρώ όντως δε νομίζω ότι αγγίζουν κανένα αυτή τη περίοδο.
ΥΓ: Αν δεν έχεις δοκιμάσει να πουλήσεις δίλιτρο roadster καταμεσούσης κρίσης, δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει πρήζω σε κάποιον τα μαλακά του μόρια :tease:
iNFiNiTy:
Αυτός που είναι διατεθειμένος να πληρώσει 30% πάνω για κάτι που μπορεί να βρει 30% κάτω δε λέγεται σοβαρός.
anvas94:
Νταξει πέρα από την πλάκα στην Ελλάδα ζούμε, ο καθένας βάζει ότι θέλει και όσο θελει.. έχουμε δει από τύπο που θέλει να αγοράσει nc με 3000 ( καλά υπάρχουν και τύποι που τα δίνουν λες και έχουν 911 gts ) και υπάρχουν και τύποι που θέλουν απλά κάποιο αναλώσιμο ή και το πιο μικρό που μπορούμε να φανταστούμε και χωρίς να ξέρει τον σφάζουμε στην τιμή ή και μπορεί να δώσει 10 φορές πάνω στην τιμή ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
jSkyline:
Αν ενα αμάξι ειναι σωστό, έχει πολυ καλές φωτό ακόμα και αν είσαι επιθετικός στην περιγραφή, δείχνεις σοβαρός πωλητής.
Σε κάθε ανάρτηση αγγελίας που έχω κάνει, είμαι σχετικά επιθετικός, όμως έχω βάλει αναλυτικά τι φοράει το αμάξι, φωτογραφίζω μέχρι και την τελευταία γρατσουνιά και ενημερώνω απο την πρώτη συνάντηση η ακόμα και απο το τηλεφωνο, οτι γνωρίζω για το ιστορικό του και οτι έχω δεί εγώ με το μάτι η με έχει ενημερώσει φίλος φανοποιός για μικροζημιές (δεν έχω δώσει ποτέ αμάξι που να έχει μπεί και καλύμπρα, ουτε θα το πούλαγα κάτι τέτοιο αν το γνώριζα). Σε 10 τηλεφωνα το πολυ το έχω δώσει. Συνήθως ο πρώτος που θα το δει, θα το πάρει, είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν την ειλικρίνεια και εγώ μέσα σε αυτούς. Στο IQ που έδωσα πρόσφατα, επειδή το γνώριζα κιολας μιας και το είχα πάνω απο 2,5 χρόνια, είπα στον επόμενο ιδιοκτήτη ακόμα και οτι είχα αλλάξει πόρτα, κάτι που δεν βρήκε ουτε η επίσημη αντιπροσωπεία και μπορούσα άνετα να κάνω τον κινέζο μετά τον έλεγχο.
Στο 90% των αυτοκινήτων δεν είναι τα χλμ που δημιουργούν τα προβληματα, αλλά η συντήρηση, το οτι τα ελληνικά αυτοκίνητα είναι καλύτερα, είναι αστικός μύθος. Μυθος είναι και το οτι οι γιατροί τα συντηρούν σωστά η οτι οι γυναίκες δεν τα προσέχουν. Κάθε μτχ είναι λαχείο. Επίσης πολλοί παίρνουν μτχ και τους βγάζει πρόβλημα σε 1-2 χρόνια, αυτο δεν οφείλεται πάντα στον προηγούμενο.
tzimakos:
Εγώ πιστεύω πως υπάρχει πολλή καχυποψία. Κάποιος που αγοράζει ένα μεταχειρισμένο αμάξι πάντα θα είναι εκτεθειμένος. Δεν θα ξέρει σίγουρα ποτέ τι έχει το αυτοκίνητο.
Αυτός που πουλάει έχει σίγουρα το αβαντάζ. Και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό.
Το θέμα είναι αν μπορεί κάποιος σε μια αγγελία να βάλει αντιπροσωπευτικές φωτο και τα αληθινά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου...τότε κερδίζει και την εμπιστοσύνη του αγοραστή.
Όταν οι φωτο είναι καλλιτεχνικές απο γωνίες που φαίνονται τα μισά...αστα!
Καταλαβαίνει τότε ο οποιοσδήποτε οτι κάτι κρύβεται και αρχίζει να λέει ότι του κατέβει.
Το θέμα είναι να χτιστεί εμπιστοσύνη.
...μπορεί να κάνω και λάθος...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version