!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
steve:
Και οι δύο έχετε δίκιο προφανώς...
και εγώ πριν από λίγο καιρό που πούλαγα ένα saxo της μητέρας μου, 'αναγκάστηκα' να τους πω μετά από λίγο καιρό να ψάξουν αλλού για χρέπια με λιγότερα χρήματα, καθότι είχαν αρχίσει να με ζαλίζουν...και το αμάξι πουλήθηκε βέβαια μετά από πολύ λίγο καιρό...
fylpa17:
--- Quote from: Skyggedans on February 20, 2017, 02:20:32 PM ---
Να διορθώσω μόνο το αντίτιμο για τον τεχνικό έλεγχο από τη Spotmechanic.
45€ και με την εξόφληση, σου αποστέλλουν με mail όλο τον φάκελο με την αναφορά του μηχανικού, συστάσεις, τυχόν ευρήματα και φωτογραφίες.
--- End quote ---
https://www.spotmechanic.gr/buy/one-car-inspection/
Τότε ανέβασαν την ταρίφα ένα 20αρι
jSkyline:
Εμπειρικά να σας πω το εξής και για τα 2 που αναφέρονται πιο πάνω.
Μιας και τον τελευταίο καιρό έχω ασχοληθεί με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων.
1) όσους βλέπεται επιθετικούς στις αγγελίες συνήθως είναι επειδή τους έχουν ζαλίσει. Αν ξέρεις τι πουλάς θες και αντίστοιχα κάποιον που ξέρει να αγοράζει. Τα παζάρια είναι θεμιτά αλλά αυτός που θα σε τρέξει σε συνεργείο και θα βάλει το μηχανικό να σου πει π@π@ριες για να αρχίσει τις γυφτιες είναι σπασίκλας! Παράδειγμα...το αμάξι θέλει ιμάντα σε 10Κ χλμ κόψε μου 100€, η απάντηση που δίνεις είναι τράβα στην αντιπροσωπεια και παρτο καινούργιο! Επίσης βρίζεις αυτόν που σε έχει πάρει 5 φορές συνεχόμενες ανά 3 λεπτά και του το κλείνεις!
2) Sportmechanic. Είναι όντως αρκετά καλοί. Όχι τέλειοι πάντως. Στη δομή και στο τρακάρισμα τα πάνε καλά, έχουν μάθει επίσης προβλήματα που πρέπει να τσεκάρουν σε κάθε αμάξι, το ψάχνουν διεξοδικά και έχουν checklist, αν τους συνδυάσεις και με ένα εξουσιοδοτημένο και μια ασφαλιστική παίρνεις άφοβα. Όσο πιο εμπορικό είναι ένα αμάξι, τόσο καλύτερα το γνωρίζουν.
Sent from my HTC One ME
anvas94:
--- Quote from: jSkyline on February 20, 2017, 10:26:05 PM ---Εμπειρικά να σας πω το εξής και για τα 2 που αναφέρονται πιο πάνω.
Μιας και τον τελευταίο καιρό έχω ασχοληθεί με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων.
1) όσους βλέπεται επιθετικούς στις αγγελίες συνήθως είναι επειδή τους έχουν ζαλίσει. Αν ξέρεις τι πουλάς θες και αντίστοιχα κάποιον που ξέρει να αγοράζει. Τα παζάρια είναι θεμιτά αλλά αυτός που θα σε τρέξει σε συνεργείο και θα βάλει το μηχανικό να σου πει π@π@ριες για να αρχίσει τις γυφτιες είναι σπασίκλας! Παράδειγμα...το αμάξι θέλει ιμάντα σε 10Κ χλμ κόψε μου 100€, η απάντηση που δίνεις είναι τράβα στην αντιπροσωπεια και παρτο καινούργιο! Επίσης βρίζεις αυτόν που σε έχει πάρει 5 φορές συνεχόμενες ανά 3 λεπτά και του το κλείνεις!
2) Sportmechanic. Είναι όντως αρκετά καλοί. Όχι τέλειοι πάντως. Στη δομή και στο τρακάρισμα τα πάνε καλά, έχουν μάθει επίσης προβλήματα που πρέπει να τσεκάρουν σε κάθε αμάξι, το ψάχνουν διεξοδικά και έχουν checklist, αν τους συνδυάσεις και με ένα εξουσιοδοτημένο και μια ασφαλιστική παίρνεις άφοβα. Όσο πιο εμπορικό είναι ένα αμάξι, τόσο καλύτερα το γνωρίζουν.
Sent from my HTC One ME
--- End quote ---
Το ξέρω , συμφωνώ και δεν κρύβω ότι το έχω κάνει και εγώ, αλλά είναι ανάλογος και τον ανθρωπω. Αν έβαζα αγγελία ´ πουλάω mx5 turbo , ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 826283639363838€ όχι τσιπιδες όχι παζάρια όχι από νότια μόνο μετρητά σε 50αρικα μπλα μπλα μπλα μπλα ,´
δεν παει να ήτανε το αμάξι ολοκαίνουργιο δεν θα έμπαινα καν στην σκέψη να πληκτρολόγηση αριθμό.. πιστεύω ότι το ίδιο και εσυ :p
Ναι και εμένα μου έχουμε κάνει παζάρια πολλά ( και έχω κάνει δεν ντρέπομαι να το παραδεκτό, αλλά όπου το ´ζηταεί´ ) αλλά δύστυχος είναι και αυτό στο παιχνίδι.. Βέβαια η αλήθεια είναι αν θέλει ο άλλος μπορεί να γράψει μια ευγενική αγγελία που να τα έχει όλα μέσα ;)
2) πείρα το αμάξι και μετά από 1 εβδομάδα ανακάλυψα αυτούς γαμω την τύχη μου
Sent from my iPhone using Tapatalk
tzimakos:
λογικό είναι να σε πάρουν και άτομα που θα παζαρέψουν...οι περισσότεροι δλδ, γιατί όλοι θέλουν νατο πάρουν φτηνότερα.όμωςς και οι περισσότεροι που πουλάνε έχουν προσθέσει και κάτι παραπάνω για να μειώσουν την τιμή στο παζάρεμα...αφήνω απέξω τους μαντράδες που δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη πλέον...το να γράφει, λοιπόν , κάποιος που θέλει να πουλήσει επιθετικά ίσως αποτρέπει και πολλούς που θα ήθελαν να αγοράσουν.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version