!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (671/1050) > >>

fylpa17:
60€ είναι και ελέγχουν τα πάντα ολα. Μιλάμε βρίσκουν ψεγάδι και σε φρέσκο αμάξι. Ξέρεις τι παίρνεις. Για την μάντρα του;

tzimakos:
πάντως μου κάνει εντύπωση σε πολλές αγγελίες που αναφέρεται οτι το αμάξι δεν χαρίζεται...αγγελία είναι, γιατί τετοιος τσαμπουκάς? ή οτι δεν βιάζεται να το πουλήσει...οκ, αλλά θες να το πουλήσεις!κάπως έτσι δημιουργείται μια αρνητική προδιάθεση....λεω εγώ τώρα.

selito:
Γιατί όταν σε παίρνει ο κάθε κακομοίρης που βλέπει αγγελία Χ χιλιάρικα και νομίζει πως είναι μάγκας αν σου πει πως μόλις έβγαλε απο τον φούρνο το αστρονομικό ποσό των Χ/2 ευρώ και πως έτσι εσύ θα πέσεις στα γόνατα να τον παρακαλάς να το αγοράσει...εσύ κουράζεσαι, και το βάζεις αυτό στην αγγελία γιατί κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι..και μετά τον 2ο...3ο...4ο...10ο...προτιμάς να το έχεις στην πίσω αυλή να το κάνεις κοτέτσι παρά να το πουλήσεις...

ask me how i know it...been there done that..

anvas94:
Συμφωνώ μαζί σου σελ , αλλά είναι λίγο έως αρκετά όταν θέλεις να πουλήσεις κάτι να βάζεις αφέλεια και να είσαι τόσο ´επιθετικος ´ . Εγώ ας πούμε όλες αυτές τις αγγελίες και να θέλω πολύ κάτι απλά τα προσπερνάω και ας έχω τα λεφτά. Να μου πεις είναι στον κάθε ανθρώπω , οκ ναι , αλλά αν μου βγάζει εκνευρισμό ήδη από τον γραπτό του λόγο δεν θέλω και να μπω στον κόπο να των πάρω τηλ, ή ποσό ακόμα να κάνω deal με τέτοιο ανθρωπω.
Δεν αντιλέγω όμως ότι υπάρχει και ο κάθε κακομοίρεις που σε παίρνει τηλ και σου λέω ΟΤΙ Μ@λακια του κατέβει ή θέλει απλά να του δώσεις και λεφτά μαζί με αυτό που θέλει να πάρει.. όλοι μας τα βιώνουμε πιστεύω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Skyggedans:

Να διορθώσω μόνο το αντίτιμο για τον τεχνικό έλεγχο από τη Spotmechanic.
 45€ και με την εξόφληση, σου αποστέλλουν με mail όλο τον φάκελο με την αναφορά του μηχανικού, συστάσεις, τυχόν ευρήματα και φωτογραφίες.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version